20-годишен младеж с „Опел“ помля пет овце и пешеходец в Сунгурларе

20-годишен младеж с „Опел“ помля пет овце и пешеходец в Сунгурларе - E-Burgas.com
Архив

Пореден тежък пътен инцидент, предизвикам от млад и неопитен шофьор, едва не уби човек, този път в Сунгурларе.

Инцидентът е станал на ул. „Георги Димитров,  срещу винезавода, докато 67-годишен пешеходец пресичал пътното платно, бутайки велосипед. Покрай мъжа имало и пет овце, като всички те били блъснати от Опела на 20-годишния младеж от село Грозден, който шофирал с несъобразена скорост.

Пешеходецът с фрактура на лопатката на лявото рамо и фрактура на подбедрицата на десния крак, е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас. Петте блъснати домашни животни са убити на място.

Свързани статии
ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов Традициите оживяват на Трифон Зарезан в Сунгурларе Редовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базар Заем от 1.2 млн лева ще тегли община Сунгурларе Дядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилей Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка
Тагове
катастрофа инцидент сунгурларе
Коментари

Още от последните новини