20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас

20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас - E-Burgas.com
Снимка: Ивайло Иванов

Около 20 души се събраха днес на протест пред сградата на община Бургас. Техните искания са отмяна на извънредното положение в България и получаване на помощи от държавата в кризата.

Протестът е организиран от "Организация за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/ и по думите на Стефан Петров трябваше да се състои само от един човек - от него самия. 

"Протестът е от един човек, за да бъдат спазени мерките, които е наложил министърът на здравеопазването. По този начин няма да има опасност от заразяване за хората, защото няма да ги има, но и няма да има глобени граждани за скупчване на едно място."  заяви Петров в края на миналата седмица в обръщение към журналистите. 

Въпреки това днес към него се присъедниха още двайсетна души, които изявиха недоволството си от извънредното положение в страната. 

 

 

Свързани статии
МВР се закани: През нощта отново ще премахнем барикадите Сачева: Кабинетът изкарва мандата си докрай с премиер Бойко Борисов Полицията разби лагерите на протестиращите Туроператорите на протест въпреки обещаните милиони от Борисов Организираха автошествие към дома на Борисов в Банкя Около 50 автомобила се включиха в автошествието в Бургас МВР предвиди алтернативно трасе заради автошествието днес Протестно автошествие ще блокира части от Бургас утре Протестиращи блокираха Народното събрание Депутатите обсъждат петия вот на недоверие срещу правителството
Тагове
протест
Коментари

Още от последните новини