20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас

20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас - E-Burgas.com
Снимка: Ивайло Иванов

Около 20 души се събраха днес на протест пред сградата на община Бургас. Техните искания са отмяна на извънредното положение в България и получаване на помощи от държавата в кризата.

Протестът е организиран от "Организация за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/ и по думите на Стефан Петров трябваше да се състои само от един човек - от него самия. 

"Протестът е от един човек, за да бъдат спазени мерките, които е наложил министърът на здравеопазването. По този начин няма да има опасност от заразяване за хората, защото няма да ги има, но и няма да има глобени граждани за скупчване на едно място."  заяви Петров в края на миналата седмица в обръщение към журналистите. 

Въпреки това днес към него се присъедниха още двайсетна души, които изявиха недоволството си от извънредното положение в страната. 

 

 

Свързани статии
Бургаски ресторантьори се включват в националния простест Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата” Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест Протестиращите в Синеморец: Строи се абсолютно незаконно с толеранса на местната власт
Тагове
протест
Коментари

Още от последните новини