20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас

20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас - E-Burgas.com
Снимка: Ивайло Иванов

Около 20 души се събраха днес на протест пред сградата на община Бургас. Техните искания са отмяна на извънредното положение в България и получаване на помощи от държавата в кризата.

Протестът е организиран от "Организация за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/ и по думите на Стефан Петров трябваше да се състои само от един човек - от него самия. 

"Протестът е от един човек, за да бъдат спазени мерките, които е наложил министърът на здравеопазването. По този начин няма да има опасност от заразяване за хората, защото няма да ги има, но и няма да има глобени граждани за скупчване на едно място."  заяви Петров в края на миналата седмица в обръщение към журналистите. 

Въпреки това днес към него се присъедниха още двайсетна души, които изявиха недоволството си от извънредното положение в страната. 

 

 

Свързани статии
Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Служители на затвори излязоха на протест Служители на РЗИ-Бургас излизат на протест заради ниски заплати Таксиджии от цяла България на протест заради прострелян колега Зърнопроизводители от Бургаско протестират заради вноса на украинско зърно Производители излизат на протест заради безконтролен внос на украинско зърно Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната
Тагове
протест
Коментари

Още от последните новини