20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас

20 души на по два метра разстояние протестираха пред община Бургас - E-Burgas.com
Снимка: Ивайло Иванов

Около 20 души се събраха днес на протест пред сградата на община Бургас. Техните искания са отмяна на извънредното положение в България и получаване на помощи от държавата в кризата.

Протестът е организиран от "Организация за закрила на българските граждани" /ОЗБГ/ и по думите на Стефан Петров трябваше да се състои само от един човек - от него самия. 

"Протестът е от един човек, за да бъдат спазени мерките, които е наложил министърът на здравеопазването. По този начин няма да има опасност от заразяване за хората, защото няма да ги има, но и няма да има глобени граждани за скупчване на едно място."  заяви Петров в края на миналата седмица в обръщение към журналистите. 

Въпреки това днес към него се присъедниха още двайсетна души, които изявиха недоволството си от извънредното положение в страната. 

 

 

Свързани статии
Полицаи от Варна и Бургас излизат на протест Протестиращите в Синеморец: Строи се абсолютно незаконно с толеранса на местната власт Полицаите в страната са в стачна готовност 94-ти ден на протести срещу правителството Автоинструктури от цялата страна излизат на протест Вече има задържани на протеста в София Шефът на МВР не знаел за акцията срещу Мариан Колев и "Хиполенд" Ето как премина срещата между президента и представителите на полицията и ДАНС (Видео) Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Тома Биков: Няма да подаваме оставка
Тагове
протест
Коментари

Още от последните новини