Зелен уикенд в природонаучния музей

Зелен уикенд в природонаучния музей - E-Burgas.com

В дните на тематичния Зелен уикенд в Бургас, 1 – 3 октомври, Природонаучната експозиция на РИМ-Бургас на ул. “К. Фотинов“ №30 кани жителите и гостите на града да се запознаят с богатото биологично разнообразие на нашия регион. В залите на музея посетителите, заплатили входен билет, ще имат удоволствието да се насладят и на безплатна беседа. В експозицията ще видите различни видове растения и животни, които са характерни за Странджа планина и Бургаските влажни зони.

Беседата ще се проведе на 2 октомври (събота), от 11 часа, след предварително записване на телефон: 056-84-32-39. Поради епидемиологичната обстановка местата са ограничени.

Към зимно работно време преминават и четирите експозиции на РИМ-Бургас. От 1 октомври (петък) те ще посрещат посетители от вторник до събота включително, в часовете от 09:00 до 17:00 ч. Неделя – от 09:00 до 14:00 ч.

Почивният ден на експозициите е в понеделник.

Свързани статии
Бургаският музей показа триизмерни модели на риби (Снимки) Приключва реставрацията на Етнографския музей в Бургас Природонаучният музей кани бургазлии на безплатна беседа Представят резултатите от подводните разкопки на нос Чироза Археологически находки от три обекта показва музеят в Черноморец Показват полицейски шапки и униформи на бургаска изложба Етнографският музей отваря врати в старинна сграда в Морската градина Откриват нова постоянна експозиция в Природонаучния музей Малко известен портрет на Георги Раковски от 1864 г. гостува в Историческия музей в Бургас Етнографският музей затваря врати заради ремонт
Тагове
музей
Коментари

Още от последните новини