Затвор грози мъж заради грабеж на 30 лв. в ''Меден рудник''

Затвор грози мъж заради грабеж на 30 лв. в ''Меден рудник'' - E-Burgas.com

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Димитър Атанасов, обвинен в грабеж.

Той е отнел сумата от 30 лева от мъж, използвайки сила. Престъплението е осъществено в Бургас и е извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че грабежът е осъществен в пространство зад жилищен блок в ж.к. „Меден рудник“. Обвиняемият е нанесъл удар с юмрук в главата на пострадалия, с цел отнемането на посочената парична сума.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Свързани статии
Бургазлия залови уличен джебчия на ул. ''Александровска'' Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка Разкриха подробности за ограбеното украинско семейство, извършителите били въоръжени и се представили за служители на хотела Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско Въоръженият обирджия от Слънчев бряг ще лежи в ареста, чакат го и други производства Задържаха мъжа ограбил с пистолет жена в Слънчев бряг Решетки за Стефан заради бутилка Блек Рам от 7,90 лв.
Тагове
грабеж
Коментари

Още от последните новини