Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово

Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово - E-Burgas.com

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И.С.

Той е обвинен за това, че противозаконно отнел сумата от 373 лева. Престъплението е осъществено в края на януари в село Резово община Царево. То е квалифицирано по чл.196, ал.1 от НК, тъй като кражбата е осъществена при условията на опасен рецидив.

По време на разследваното е установено, че обвиняемият отворил прозорец в сградата на кметското наместничество и с техническо средство /секретен ключ/ отворил каса, откъдето отнел посочената сума – собственост на Община Царево.

Определението на Районен съд – Царево подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) Бургазлия залови уличен джебчия на ул. ''Александровска'' Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево Съдът отряза Лапчев за лодките на Корал Съдът не пожали Кръстьо, който блъсна и ограби мадама в Слънчев бряг 17-годишен загина в катастрофа между Лозенец и Царево Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка Бурни страсти в Царево заради обявяването на залива "Корал" за защитена местност Разкриха подробности за ограбеното украинско семейство, извършителите били въоръжени и се представили за служители на хотела Прекратиха договора за изработване на общия устройствен план на Царево
Тагове
резово царево грабеж
Коментари

Още от последните новини