Задържаха мъжа ограбил с пистолет жена в Слънчев бряг

Задържаха мъжа ограбил с пистолет жена в Слънчев бряг - E-Burgas.com

От справка на МВР става ясно, че 36-годишният криминоген се развихрил това лято в курорта

В резултат на допълнителните полицейски действия на криминалисти от Бургас и Несебър по отношение на задържания за грабеж след заплаха с пистолет на сумата от 20 лв. От 44-годишна пловдивчанка, пресрещната в Слънчев бряг, е констатирано, че 36-годишния криминално проявен и осъждан мъж от Русокастро, е извършител и на друг грабеж. Той е по аналогичен начин около 19.00 ч. на 10.07.т.г. спрямо две английски туристки, отседнали в Слънчев бряг. Жените са заплашени с пистолет, като са им отнети : сумата от общо 710 евро и златно колие.

Установено е, че криминално проявеният мъж от с. Русокастро осъществил на 03.07.т.г. от хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от 58 годишна българка, и кражба на сумата от 100 лв., златно синджирче с кръстче и дамски часовник. 36-годишния задържан направил пълни самопризнания по двата случая. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Свързани статии
Въоръженият обирджия от Слънчев бряг ще лежи в ареста, чакат го и други производстваАрменец с ''Лексус'' опита да подкупи полицаи с 20 лв. в Слънчев брягСлънчев бряг открива сезона с нова настилка и чадъри от 4,50 лв. Плажовете в Слънчев бряг готови за летовнициЕксдепутат от Бургас: Слънчев бряг е сигурна дестинация Слаб старт на сезона в Слънчев бряг и Несебър, празни ресторарнти и затворени магазиниЗапочва ваксинация на служителите в Слънчев брягРешетки за Стефан заради бутилка Блек Рам от 7,90 лв. В Несебър предвиждат отстъпки за хотелиерите в Слънчев брягТърсен в цяла Европа мъж бе задържан в Слънчев бряг
Тагове
Слънчев бряг грабеж
Коментари

Още от последните новини