Задържаха мъжа ограбил с пистолет жена в Слънчев бряг

Задържаха мъжа ограбил с пистолет жена в Слънчев бряг - E-Burgas.com

От справка на МВР става ясно, че 36-годишният криминоген се развихрил това лято в курорта

В резултат на допълнителните полицейски действия на криминалисти от Бургас и Несебър по отношение на задържания за грабеж след заплаха с пистолет на сумата от 20 лв. От 44-годишна пловдивчанка, пресрещната в Слънчев бряг, е констатирано, че 36-годишния криминално проявен и осъждан мъж от Русокастро, е извършител и на друг грабеж. Той е по аналогичен начин около 19.00 ч. на 10.07.т.г. спрямо две английски туристки, отседнали в Слънчев бряг. Жените са заплашени с пистолет, като са им отнети : сумата от общо 710 евро и златно колие.

Установено е, че криминално проявеният мъж от с. Русокастро осъществил на 03.07.т.г. от хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от 58 годишна българка, и кражба на сумата от 100 лв., златно синджирче с кръстче и дамски часовник. 36-годишния задържан направил пълни самопризнания по двата случая. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Свързани статии
Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение Младежи отнеха със сила спестяванията на 90-годишна жена в Сунгурларско Затвор грози мъж заради грабеж на 30 лв. в ''Меден рудник'' Бойкот в "Слънчев бряг": Заведенията пълни в нощта след забраната Продават за 4,5 млн. лв. дискотеката, в която бе убит Жоро Илиев Пуст "Слънчев бряг" през септември въпреки ниските цени Акция срещу ментетата в Слънчев бряг, иззеха хиляди чанти и дрехи Почти на 100% са запълнени местата за настаняване в Слънчев бряг Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър Въоръженият обирджия от Слънчев бряг ще лежи в ареста, чакат го и други производства
Тагове
Слънчев бряг грабеж
Коментари

Още от последните новини