Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас

Слънчев бряг посреща Джулая с пионерите на електронната музика у нас - E-Burgas.com

С електронна музика  ще посрещнат Джулай Морнинг в Слънчев бряг. Екстравагантното парти ще започне  от 23.00 часа на 30 юни на Южния плаж в курорта. Там за поредна година стотици ще посрещнат слънцето на морския бряг, като символ на ново начало. Купонът ще бъде дирижиран от пионерите на електронната музика у нас  Pacho & Pepo. Те ще представят уникално шоу и ще спазят тяхна традиция от 2012 г. да посрещат July Morning на Южния плаж.  

Докато двамата виртуози наелектризират партито, гостите ще се забавляват с танцови актьори и летни питиета. Купонът по традиция ще продължи до изгрева на първото юлско слънце над морето. Специално за събитието в Слънчев бряг  Pacho & Pepo издадоха  музикална компилация с ексклузивна музика. В албумът July Morning е заложено модерното звучене на Organic, Afro & Deep House. Целта е да остави дълготраен културен отпечатък и затвърди традицията на изгрева носещ духа на свободата. 

Посрещането на първите слънчеви лъчи по плажовете на Черно море е традиция в България от 1980 г., възникнала като символ на зараждащия се живот от свободомислещите хипи движения и рок хита на "Юрая Хийп" – July Morning.

Джулая ще бъде само началото на серия ексклузивни морски партита на Южния плаж с цяла поредица световни хаус артисти. Първото от тях е планувано още за 23 юли (събота), когато зад пулта на Bedroom beach ще застане Liva K. До края на сезона следват куп изненади, сред които Consoul Тrainin и цигуларите Duo&Violins.

Свързани статии
Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Министър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Бургазлии посрещат джулая с P.I.F и още шест банди Расте недоволството на хотелиерите по Южното Черноморие Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат Четири украински семейства със седем деца намериха спасение в Слънчев бряг
Тагове
слънчев бряг джулай
Коментари

Още от последните новини