За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден

За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден - E-Burgas.com

Любителите на модата и женската красота ще имат възможност за първи път да се насладят на колаборация от ревюта и престижен международен конкурс в Бургас. Това ще се случи на 15-ти юли /петък/, от 20:00 часа в обновения Културен дом на НХК, където ще се проведат дебютното модно ревю Burgas Summer Festival и международният конкурс Mrs. Planet.

Организаторите вече издават и част от участниците в ревюто, които ще представят новите си колекции пред бургаската публика. Swarovski, в чиито блясък блестяха красавиците от „Мисис Бургас 2022", ще представят отново световния бранд в най-добрата светлина на кристала, пречупен през призмата на екстравагантността. Гостите в бляскавата вечер ще се насладят не само на стил и елегантност от Swarovski, но и на геометрия, цвят и експанзивност, преплетени в невероятна симбиоза.

Популярният бургаски дизайнер Мария Диомова е другият участник в ревюто, за който организаторите на невероятната вечер вдигат завесата. Тя ще покаже новата си колекция официални рокли. 

Допълнителен колорит на вечерта ще допринесат красавиците, които ще спорят за една от най-престижните титли в конкурсите за красота Mrs. Planet. Сред тях ще има и представителки на екзотични дестинации като Индия, Филипини, Малайзия, Сингапур, Мексико и др. България също ще има своя достойна представителка, която ще се бори за престижната корона и това е Кристина Стоянова, която спечели своята квота по време на конкурса „Мисис Бургас 2022".

Всички участнички в конкурса ще имат възможност да се запознаят с българската култура, история и забележителности. Организаторите от модните агенции „Интер моделс Бургас" и „Интерсаунд" разкриват, че в рамките на седмица те ще имат богата и изпълнена с приятни емоции програма. Красавиците ще бъдат настанени в хотел  „Роял Парк" на Елените и по време на престоя си в България ще имат възможността да се запознаят с красотите на родното Черноморие.

Припомняме, че основната цел на Mrs. Planet 2022  е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин.

Местата за двете събития са ограничени и всеки, който желае да присъства може да го заяви в страницата на „Мисис Бургас" във фейсбук.

Галерия
Свързани статии
Сингапурка и мексиканка са новите победителки в международния конкурс Mrs. Planet 2022 (Снимки) Кметът Димитър Николов посреща участничките в международния конкурс Мисис Планет 2022 Бургаска сватбена агенция представя линията на американска топ дизайнерка на „Мисис Планет 2022" Горещо лято по морето, Бургас ще е домакин на Mrs. Planet 2022 Фотосесията за Кралица на Бургас 2022 г дело на талантливи бургаски фотографи Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки) Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки) „Прайм естетик център“ се погрижи за красотата на претендентките за „Мисис Бургас 2022“ Претендентките за титлата „Мисис Бургас“ 2022 ще носят облекла на DiKa (Видео) Олимпийската медалистка Стефани Кирякова ще избира новата най-красива омъжена жена на Бургас
Тагове
мис мисис конкрус мис бургас кралица
Коментари

Още от последните новини