За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден

За първи път Бургас ще е домакин на модни ревюта и голям международен конкурс в един ден - E-Burgas.com

Любителите на модата и женската красота ще имат възможност за първи път да се насладят на колаборация от ревюта и престижен международен конкурс в Бургас. Това ще се случи на 15-ти юли /петък/, от 20:00 часа в обновения Културен дом на НХК, където ще се проведат дебютното модно ревю Burgas Summer Festival и международният конкурс Mrs. Planet.

Организаторите вече издават и част от участниците в ревюто, които ще представят новите си колекции пред бургаската публика. Swarovski, в чиито блясък блестяха красавиците от „Мисис Бургас 2022", ще представят отново световния бранд в най-добрата светлина на кристала, пречупен през призмата на екстравагантността. Гостите в бляскавата вечер ще се насладят не само на стил и елегантност от Swarovski, но и на геометрия, цвят и експанзивност, преплетени в невероятна симбиоза.

Популярният бургаски дизайнер Мария Диомова е другият участник в ревюто, за който организаторите на невероятната вечер вдигат завесата. Тя ще покаже новата си колекция официални рокли. 

Допълнителен колорит на вечерта ще допринесат красавиците, които ще спорят за една от най-престижните титли в конкурсите за красота Mrs. Planet. Сред тях ще има и представителки на екзотични дестинации като Индия, Филипини, Малайзия, Сингапур, Мексико и др. България също ще има своя достойна представителка, която ще се бори за престижната корона и това е Кристина Стоянова, която спечели своята квота по време на конкурса „Мисис Бургас 2022".

Всички участнички в конкурса ще имат възможност да се запознаят с българската култура, история и забележителности. Организаторите от модните агенции „Интер моделс Бургас" и „Интерсаунд" разкриват, че в рамките на седмица те ще имат богата и изпълнена с приятни емоции програма. Красавиците ще бъдат настанени в хотел  „Роял Парк" на Елените и по време на престоя си в България ще имат възможността да се запознаят с красотите на родното Черноморие.

Припомняме, че основната цел на Mrs. Planet 2022  е да промотира туристическите, културните, природните и историческите забележителности на държавата домакин.

Местата за двете събития са ограничени и всеки, който желае да присъства може да го заяви в страницата на „Мисис Бургас" във фейсбук.

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност
Тагове
мис мисис конкрус мис бургас кралица
Коментари

Още от последните новини