Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас

Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас - E-Burgas.com

Края на календарната година ще събере на едно място, обединени в една кауза най- видните красавици на Бургас. За благотворителното събитие беше заснета специална фотосесия с носителката на титлата Мисис Бургас 2022 г Валерия Докузова. Снимките бяха направени в началото на м. Октомври в пет звездното бижу на морския град Гранд хотел и СПА „Приморец".

Няколко часа отне на целия снимачен екип да заснемат красивите кадри, отразяващи женствеността, благородството и не на последно място,разбира се, и красотата на носителката на титлата. Зад фотообектива, в търсене на съвършените кадри, стоеше талантливия бургаски фотограф Николай Христов. Ники, заедно с целия снимачен екип, подбираше внимателно най- подходящото място в красивото фоайе на хотела, внимателно следеше за подходяща светлина и буквално умори красавицата в десетки снимачни пози. Прическата на Валерия, която перфектно допълваше нейната визия, беше дело на властелинът на модерните дамски прически в Бургас Тодор Тодоров от студио „Екстраваганца". Организаторите на конкурса Мисис Бургас изказват своята огромна благодарност към Тошко за неговата отзивчивост и всеотдайност на всички организирани мероприятия. Гримът за фотосесията беше дело на екс "Кралицата на Бургас" Рени Радева.

Величеството на женската красота не може напълно да бъде изразено без изискана вечерна рокля. Известната бургаска дизайнерка Мария Диомова за пореден път внесе блясък със своите рокли- шедьоври, в които беше облечена Валерия за специалната благотворителна фотосесия. Мария Диомова, с нейния неподправен стил във вечерните и официални дамски облекла, перфектно допълва изискаността на дамите, които носят нейните рокли. Това се забелязва и от снимките за благотворителния бал на Мисис Бургас.

Събитието, което отново ще обедини носителки на титли за красота и участнички във всички издания на конкурса Мисис Бургас през годините ще се проведе на първи декември от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец". Красотата отваря сърцата на хората и обединява!

Галерия
Свързани статии
Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Бал на Мисис Бургас обединява в кауза всички участнички от отминалите конкурси за красота в морския град Бъдеща психоложка е новата Мис Сливен (Снимки) Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас Ден за размисъл преди изборите утре
Тагове
мис мисис
Коментари

Още от последните новини