Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023

Бизнес хотел България отново ще бъде домакин на конкурса за красота Мисис Бургас 2023 - E-Burgas.com

Най- престижният конкурс за омъжени красавици в морския град ще се проведе по традиция в навечерието на Благовещение. Домакин на пищното модно събитие ще бъде изцяло реновирания и модернизиран Бизнес хотел България. Заради огромния интерес и големият брой участнички, четирите конферентни зали на хотела ще бъдат обединени в една и преобразени до неузнаваемост, за да могат всички желаещи бургазлии и гости на града да станат част от прекрасното събитие.

За предстоящия конкурс беше заснета специална фотосесия с носителката на титлата Мисис Бургас 2022 г. Снимките бяха дело на талантливият бургаски фотограф Николай Христов, който винаги има невероятни идеи и владее перфектно обектива. Носителката на титлата Мисис Бургас 2022 г- Валерия беше облечена в рокля на известната бургаска дизайнерка Мария Диомова. Тоалетът е част от новата колекция на Мария беше представен за първи път чрез фотосесията за конкурса Мисис Бургас 2023 г. Прекрасната визия на красавицата беше допълнена с прическа, дело на Тодор Тодоров от „Studio Extravaganza“, а за грима се погрижи Ванеса Димитрова. Невероятната обстановка на хотел Приморец и усещането за лукс успяха да създадат една наистина уникална атмосфера, която си личи и от снимките за конкурса. Търпението на персонала и приятелското отношение от мениджърите на хотела допринесоха за настроението и еуфорията на целия екип, който беше ангажиран за фотосесията на конкурса Мисис Бургас 2023 г.

Десетки бургаски красавици са се записали вече за участие в конкурса Мисис Бургас 2023 г. Организаторите напомнят, че кастингите са до края на м. Февруари, затова, ако има все още желаещи дами да станат част от това мероприятие имат възможност да подадат своята заявка на страницата на конкурса във Фейсбук, както и на e-mail: [email protected] още само един ден. Коя ще бъде новата най-красива омъжена жена на Бургас ще стане ясно на 23- ти март. 

Галерия
Свързани статии
Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Валерия Докузова заблестя в уникална фотосесия снимана за благотворителния бал на Мисис Бургас Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020
Тагове
мисис
Коментари

Още от последните новини