Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки)

Валерия Докузова е „Мисис Бургас 2022“ (Снимки) - E-Burgas.com
Снимки Ивайло Караколев

Валерия Докузова е носител на титлата „Мисис Бургас 2002“. 32-годишната поморийка успя да пребори конкуренция в лицето на още 13 чаровни дами и бе удостоена с титлата за най-красива омъжена бургазлийка.

Припомняме, че Валерия е завършила Национланото училище за танцово изкуство в София и професионално се развива като модел за коафьорски събития, шоута и семинари. Новата „Мисис Бургас“ обича есктремните изживявания, разходките сред природата и четенето на книги.

Кои са нейните подлгласнички, останалите наградени красавици и още много снимки от церемонията очаквайте по-късно в e-Burgas.com.

 

Галерия
Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Бизнесът подава ръка на благотворителния бал на Мисис Бургас Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020 Ето кои красавици бяха отличени в бляскавата вечер на „Мисис Бургас“ (Снимки)
Тагове
мисис бургас
Коментари