Валежите в Бургаско спират най-късно в страната

Валежите в Бургаско спират най-късно в страната - E-Burgas.com

Днес до обяд в по-голямата част от страната валежите ще спрат, най-късно в югоизточните райони. От запад облачността временно ще се разкъсва и ще намалява. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 2° и 7°. Вечерта от запад-северозапад облачността отново ще се увеличи, показва прогнозата за времето на НИМХ.

В планините до обяд на места все още ще превалява сняг. След обяд валежите ще спрат и за кратко облачността ще се разкъса. Ще духа силен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

Преди обяд над Черноморието облачността ще е значителна и все още на места ще превалява, предимно дъжд. След обяд валежите ще спрат и облачността ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 4°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Свързани статии
Оранжев код за дъждове налази Южна България Нахлува студен въздух, ще вали на много места в страната Високи температури в събота, но с валежи Ниски температури и дъжд в четвъртък Синоптик: Доста валежи ни чакат през октомври Уикендът идва с предупреждение за опасно време Топъл уикенд, но с много валежи Превалявания се очакват в Западна България Времето застудява през уикенда, ще има дъжд и гръмотевици Валежи и гръмотевици през следобед и през нощта
Тагове
дъжд валежи
Коментари

Още от последните новини