В Несебър се защитиха от бълхи, кърлежи и други хапливи насекоми

В Несебър се защитиха от бълхи, кърлежи и други хапливи насекоми - E-Burgas.com

Община Несебър информира гражданите и гостите си, че в периода 18-19.07.2021 г. са извършени дезинсекционни и дератизационн обработки в регулацията на населените места – обработка на зелени площи, паркове, градини, гробищни паркове и сборища на животни в селата срещу кърлежи, бълхи и други пълзящи насекоми. Третирани са площи в с. Кошарица и „Чолакова чешма“, с. Тънково, с. Оризаре, с. Гюльовца и гр. Обзор, с. Баня, с. Емона, с. Раковсково с. Приселци, с. Паницово и с. Козница. Извършена е и обработка с топъл аерозол срещу летящи насекоми в регулацията на населените места.

В периода 25-27.07.2021 г. са обработени зелените площи, парковете, градините, междублоковите пространства и гробищните паркове срещу кърлежи, бълхи и други пълзящи насекоми и обработка с топъл аерозол срещу летящи насекоми в гр. Несебър и застроената част между гр. Несебър и с. Равда, ж.к. „Черно море”, к.к. „Слънчев бряг – запад”, с. Равда и гр. Св. Влас.

Свързани статии
В Несебър готови за старта на новата учебна година Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет Несебър става столица на меда Напръскаха против ларви на комари по Мандренското езеро (Снимки) Изпечен несебърлия мами чужди туристи със стари банкноти в Слънчев бряг Над 200 жители и гости на Несебър се възползваха от безплатни прегледи на кожата Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър Вандали поругаха старото училище в село Баня Село Баня отпразнува Илинден И Поморие започна битката с комарите
Тагове
несебър комари кърлежи бълхи вредители
Коментари

Още от последните новини