В Несебър се защитиха от бълхи, кърлежи и други хапливи насекоми

В Несебър се защитиха от бълхи, кърлежи и други хапливи насекоми - E-Burgas.com

Община Несебър информира гражданите и гостите си, че в периода 18-19.07.2021 г. са извършени дезинсекционни и дератизационн обработки в регулацията на населените места – обработка на зелени площи, паркове, градини, гробищни паркове и сборища на животни в селата срещу кърлежи, бълхи и други пълзящи насекоми. Третирани са площи в с. Кошарица и „Чолакова чешма“, с. Тънково, с. Оризаре, с. Гюльовца и гр. Обзор, с. Баня, с. Емона, с. Раковсково с. Приселци, с. Паницово и с. Козница. Извършена е и обработка с топъл аерозол срещу летящи насекоми в регулацията на населените места.

В периода 25-27.07.2021 г. са обработени зелените площи, парковете, градините, междублоковите пространства и гробищните паркове срещу кърлежи, бълхи и други пълзящи насекоми и обработка с топъл аерозол срещу летящи насекоми в гр. Несебър и застроената част между гр. Несебър и с. Равда, ж.к. „Черно море”, к.к. „Слънчев бряг – запад”, с. Равда и гр. Св. Влас.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър комари кърлежи бълхи вредители
Коментари

Още от последните новини