В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус

В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус - E-Burgas.com

Състоянието на шесте човека в Инфекциозното е добро, продължава да намаля броя на карантираните лица

Днес Общинският кризисен щаб в Бургас реши всички лежащо болни пациенти с белодробни заболявания в Белодробната болница да бъдат изследвани с пулов метод - ПиСиАр тестове. Това информираха току-що от щаба.

Припомняме, че преди дни беше изследван целият медицински персонал там и пробите им са отрицателни.

Състоянието на настанените в Инфекциозното отделение шест пациента е сравнително добро, информират от щаба. Болницата разполага с необходимите количества хлорокин. Бърза помощ е снабдена с всичко необходимо по отношение на предпазни облекла и средства, съобщи нейният директор Асен Кърджиев. Там очакват нова линейка.

Междувременно стана ясно, че 983 са поставените под карантина в областта, 514 от тях в община Бургас.

Свързани статии
Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават 827 са новите случаи на ковид в страната Коронавирусът погуби седем души в Бургаско Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място По предложение на кмета: Бургас участва в пилотен проект на УНИЦЕФ за деца със специфични потребности 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини