В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус

В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус - E-Burgas.com

Състоянието на шесте човека в Инфекциозното е добро, продължава да намаля броя на карантираните лица

Днес Общинският кризисен щаб в Бургас реши всички лежащо болни пациенти с белодробни заболявания в Белодробната болница да бъдат изследвани с пулов метод - ПиСиАр тестове. Това информираха току-що от щаба.

Припомняме, че преди дни беше изследван целият медицински персонал там и пробите им са отрицателни.

Състоянието на настанените в Инфекциозното отделение шест пациента е сравнително добро, информират от щаба. Болницата разполага с необходимите количества хлорокин. Бърза помощ е снабдена с всичко необходимо по отношение на предпазни облекла и средства, съобщи нейният директор Асен Кърджиев. Там очакват нова линейка.

Междувременно стана ясно, че 983 са поставените под карантина в областта, 514 от тях в община Бургас.

Свързани статии
Едва 12 хил.туристи са пренощували в Бургас през май Романтичен уикенд чака влюбените в Бургас Павел Маринов отговори на БСП: Нека не се държат като секта БСП-Бургас: Морално и достойно е Павел Маринов да напусне Общински съвет От днес автобусите влизат в специалните коридори на бул. "Демокрация" Бургас отново със силен тематичен уикенд Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Бургас отново е първенец по най-много одобрени проекти Среброто на траките вече е в трезора на РИМ-Бургас Бургас сред градовете с общи зелени решения
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини