В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус

В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус - E-Burgas.com

Състоянието на шесте човека в Инфекциозното е добро, продължава да намаля броя на карантираните лица

Днес Общинският кризисен щаб в Бургас реши всички лежащо болни пациенти с белодробни заболявания в Белодробната болница да бъдат изследвани с пулов метод - ПиСиАр тестове. Това информираха току-що от щаба.

Припомняме, че преди дни беше изследван целият медицински персонал там и пробите им са отрицателни.

Състоянието на настанените в Инфекциозното отделение шест пациента е сравнително добро, информират от щаба. Болницата разполага с необходимите количества хлорокин. Бърза помощ е снабдена с всичко необходимо по отношение на предпазни облекла и средства, съобщи нейният директор Асен Кърджиев. Там очакват нова линейка.

Междувременно стана ясно, че 983 са поставените под карантина в областта, 514 от тях в община Бургас.

Свързани статии
Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Посланикът на Египет иска по-тясно търговско сътрудничество с БургасНова поливна система заработи в центъра на Бургас Първородна рожба озари с радост семейството на Мисис Бургас 2020Спират един от светофарите на околовръстното за Горно Езерово Община Бургас с най-много одобрени социални проекти„Бургасмед“ с безплатни профилактични прегледи за ученици"Бургасбус" с празнично разписание на 6 септемвриСпират линията Т1 до края на септември заради ремонт на улица903 са новозаразените с ковид за последното денонощие
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини