В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус

В Бургас изследват всички пациенти от Белодробната болница за коронавирус - E-Burgas.com

Състоянието на шесте човека в Инфекциозното е добро, продължава да намаля броя на карантираните лица

Днес Общинският кризисен щаб в Бургас реши всички лежащо болни пациенти с белодробни заболявания в Белодробната болница да бъдат изследвани с пулов метод - ПиСиАр тестове. Това информираха току-що от щаба.

Припомняме, че преди дни беше изследван целият медицински персонал там и пробите им са отрицателни.

Състоянието на настанените в Инфекциозното отделение шест пациента е сравнително добро, информират от щаба. Болницата разполага с необходимите количества хлорокин. Бърза помощ е снабдена с всичко необходимо по отношение на предпазни облекла и средства, съобщи нейният директор Асен Кърджиев. Там очакват нова линейка.

Междувременно стана ясно, че 983 са поставените под карантина в областта, 514 от тях в община Бургас.

Свързани статии
Живко Господинов стана зам.-председател на Общинския съвет в Бургас, негов съпартиец се закле като съветник Детска учителка от Русе лепна коронавирус Отново ръст на заболелите с Covid-19, Бургас и Благоевград с най-много нови 16 са новозаразените случаи на коронавирус в Бургаско 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година Бургас и Братислава с общи инициативи в образованието и туризма "Меден рудник" празнува 100-годишен юбилей Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини