Утвърдиха графика за лов по време на коледните празници

Утвърдиха графика за лов по време на коледните празници  - E-Burgas.com

Със заповед на изпълнителния директор на Изпълнителна агенция по горите, на основание Закона за лова и опазване на дивеча и Правилника за неговото приложение са определени датите и вида дивеч, на които ще се ловува по време на коледните и новогодишните празници.

На 24, 26 и 28 декември 2021 г., както и на 2 януари 2022 г. ще се ловува на водоплаващ дивеч, групово на дива свиня, хищници и местен дребен дивеч, където има утвърден график.

Ловуването само на водоплаващ дивеч, съгласно графика, ще е на 25 и 27 декември 2021 г., и на 1 януари 2022 г.

Графикът не се отнася за ловуване по линия на организирания ловен туризъм.

Свързани статии
Кметът Димитър Николов честити на акушерите: Вие сте началото на всеки живот! Започват проверки за подхранването и опазването на дивеча Удължиха срока за групов лов на дива свиня Кметът честити Коледа на общностите в Бургас, които празнуват днес АПИ: Не тръгвайте на път с автомобили, неподготвени за зимни условия Ето с какви обвинения предават на съда Деян Дичев Убитата брокерка Теодора Бахлова се оказа в избирателните списъци Съдът окончателно остави в ареста готвача на Рагевски Деян Дичев остава в ареста, грози го затвор по три обвинения за съучастник на Рагевски Ивайло Дражев: ГЕРБ е зад Бербатов, а ДПС зад Михайлов
Тагове
лов
Коментари

Още от последните новини