Унищожиха мина, открита на плажа в Ахелой

Унищожиха мина, открита на плажа в Ахелой - E-Burgas.com

Специализиран екип от Военноморска база – Бургас, включващ водолази, е задействан днес, 20 август, в 13. 40 ч. със задача да класифицира и унищожи 3 предмета, наподобяващи боеприпаси. Те са открити на плажа и в морските води в района на хотел в гр. Ахелой.

На място военнослужещите установяват, че единият предмет е противопехотна, противодесантна мина, а другите два, открити във водата, са тротоарни плочки. Мината е унищожена в 16.13 ч. при спазване на всички мерки за безопасност.

Свързани статии
Коледният дух завладя и Ахелой (Снимки) Военни унищожиха поредната морска мина в Южното Черноморие Военни унищожиха плаваща мина край Камчия (Снимки) В Ахелой се похвалиха с успешно внедрени иновативни образователи модели Акция по събиране на стари битови уреди в Поморийско Подобен на мина обект е забелязан в Босфора Ахелой ще има собствен туристически център Кметът на Ахелой спа в ареста след гонката, остава без книжка за две години Поморие кандидатства за саниране на училища и детски градини в общината Продължава усилено уличната рехабилитация в Ахелой (Снимки)
Тагове
мина ахелой
Коментари

Още от последните новини