Продължава усилено уличната рехабилитация в Ахелой (Снимки)

Продължава усилено уличната рехабилитация в Ахелой (Снимки) - E-Burgas.com

Ремонтът на основните улици в Ахелой продължава, като вече напълно асфалтирана е ул. „Минзухар“. Предстои стартиране на ремонтните дейности и на ул. „Изгрев“ в града. След като навсякъде бъде положен асфалтът и новите бордюри, работници от ОП  „Благоустройство, комунални и строително-ремонтни дейности“ ще ремонтират и тротоарните настилки.

„Паралелно с двата проекта, които реализираме в момента – за изграждане на Туристически информационен център и за изграждане на постоянна открита сцена с пейки за зрители, ще стартираме и дейностите по обновяване на целия парк. Възложил съм ново проектиране, което да включва обновяване на зелените площи, зацветяване и изграждане на още детски кътове и кътове за отдих в парка“, каза кметът на общината Иван Алексиев по повод очакваните промени в града преди следващото лято.

Галерия
Свързани статии
В Ахелой се похвалиха с успешно внедрени иновативни образователи моделиАкция по събиране на стари битови уреди в ПоморийскоАхелой ще има собствен туристически центърКметът на Ахелой спа в ареста след гонката, остава без книжка за две годиниПоморие кандидатства за саниране на училища и детски градини в общинатаАхелой почете паметта на Цар Симеон Велики и войните му (Снимки)Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки)Ревизоро: Разреших да се свалят нивата на язовирите "Ахелой" и "Порой" заради ремонтиЗапочват ремонтите на язовирите Ахелой и ПоройРевизоро: Ако до 20 февруари не изградим тръбите, не искам да съм в Бургас на изборите
Тагове
Ахелой
Коментари

Още от последните новини