Кметът на Ахелой спа в ареста след гонката, остава без книжка за две години

Кметът на Ахелой спа в ареста след гонката, остава без книжка за две години - E-Burgas.com

Арестуваха кмета на поморийското градче Ахелой заради неизпълнение на полицейско разпореждане. Иван Георгиев остана в ареста за 24 часа, след като не спрял на подадения от полицаите сигнал. По неофициална информация на "Нова" към тази сутрин кметът вече е освободен. 

Около 16 ч. в събота полицейски патрул забелязва криволичещ автомобил, който бил управляван от Георгиев. Подаден е сигнал за спиране, но градоначалникът не се съобразил с полицейското разпореждане. Той подминава патрула и се опитва да избяга. Последвала гонка, след която автомобилът на кмета е спрян.

Задържаха кмета на Ахелой след гонка с полицията

По неофициална информация Георгиев се държал сравнително арогантно и не предоставил документи за самоличност и шофьорска книжка. Именно заради това той е бил арестуван. Отказал е да даде и проба за алкохол.

От полицията обясниха, че глобата, която ще получи Георгиев е до 2 000 лева. Книжката му ще бъде отнета за срок от две години. Екипът ни не успя да се свърже с него. 

Свързани статии
Коледният дух завладя и Ахелой (Снимки) Унищожиха мина, открита на плажа в Ахелой В Ахелой се похвалиха с успешно внедрени иновативни образователи модели Акция по събиране на стари битови уреди в Поморийско Ахелой ще има собствен туристически център Поморие кандидатства за саниране на училища и детски градини в общината Продължава усилено уличната рехабилитация в Ахелой (Снимки) Ахелой почете паметта на Цар Симеон Велики и войните му (Снимки) Обновена пътна мрежа очакват в Каблешково и Ахелой (Снимки) Ревизоро: Разреших да се свалят нивата на язовирите "Ахелой" и "Порой" заради ремонти
Тагове
Ахелой
Коментари

Още от последните новини