Детският хирург проф. Красимира Калинова вече ще преглежда в Медицинския център на УМБАЛ Бургас

Детският хирург проф. Красимира Калинова вече ще преглежда в Медицинския център на УМБАЛ Бургас - E-Burgas.com

Детският хирург проф. д-р Красимира Калинова вече ще преглежда в МЦ „Св. Николай Чудотворец", медицинският център на УМБАЛ Бургас. Проф. Калинова е познато име в града ни, защото от 2007-ма година досега бе гостуващ специалист в частни лечебни заведения. От този месец тя се присъединява към екипа на МЦ „Св. Николай Чудотворец" и ще консултира първите си пациенти на 26.08 и 2.09 т.г.

Прегледите няма да бъдат със Здравна каса поне до края на годината. Цената е 80 лв. Записвания на часове се осъществяват на регистратурата на МЦ „Св. Николай Чудотворец", 0879545034 от 12 до 14 ч. в делнични дни.

Проф. д-р Красимира Калинова е специалист по обща и детска хирургия. Тя е ръководител на сектора по детска хирургия в Медицински факултет Стара Загора и републикански консултант по детска хирургия. Специализирала е в Германия и Австрия.

Родителите могат да потърсят консултация при проф. Калинова по повод на:  вродени малформации на коремните органи при бебета и малки деца, хернии, проблеми с пикочо-половата система, детска урология, криптохизъм (скрит или „асансьорен тестис"), както и за други хирургични проблеми. Добре е при прегледа да се носи предишна медицинска документация, ако такава е налична.

Свързани статии
Безплатни прегледи на детския слух организира УМБАЛ Бургас В УМБАЛ Бургас спасиха дете със заседнал в трахеята зъб Младоженци зарадваха с дарение Отделението по неонатология в УМБАЛ Бургас Ако имате баба или майка с артрит, бъдете нащрек, съветват ревматолозите от УМБАЛ Бургас УМБАЛ отново ще свети в зелено в деня на донорството Младоженци дариха пари от сватбени букети на Детското отделение на бургаската болница Д-р Иван Казмин от УМБАЛ Бургас бе отличен за приноса си към ревматологията Съдбата на изоставеното бебе Антония отново повдига нерешени проблеми Бургаската болница прие новородено без майка, намерено на улицата На вниманието на бъдещите майки - онлайн среща с началника на Родилно отделение на УМБАЛ Бургас
Тагове
умбал хирург
Коментари

Още от последните новини