Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици

Заловиха мигранти в линейка в Бургаско, били облечени като медици - E-Burgas.com
Снимка БТА

Заловени са група нелегални мигранти, превозвани в линейка. Става въпрос за над десет души, каза Цветелина Рандева, говорител на местната полиция, пред БТА.

Бежанците са били облечени като медици и пациенти и са се придвижвали с автомобила на Спешна помощ. Линейката обаче е била собственост на частна фирма. Спешният автомобил е бил напълно оборудван с медицинска техника, включително със син буркан, съобщава "Флагман".

По-късно днес Прокуратурата и ОДМВР-Бургас ще дадат брифинг, на който да бъдат разкрити повече подробности за поредния случай с мигранти в Бургаска област.

Галерия
Свързани статии
Ръст на делата с мигранти и сделките с имоти на украинци и руснаци в Бургаско Бивш вътрешен министър: Трафикът с мигранти вече е бизнес, МВР не може да се справи Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Хванаха поредната група нелегални мигранти в Карлово Радев на среща с Ердоган заради мигрантите 10 души са задържани при операция срещу каналджийство Водачът на линейката с мигрантите дал положителен тест на амфетамин (Снимки) Съдят грузинец за превоз на мигранти Заловиха 13 нелегални мигранти на входа на София Поредна гонка между полиция и мигранти на "Тракия"
Тагове
мигранти линейка
Коментари

Още от последните новини