Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав

Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав - E-Burgas.com

Със специално видео – предизвикателство към учителите, които имат деца – ученици в СУ “Иван Вазов”- Поморие, училището поздравява всички учители, ученици и родители с настъпващата 2021 година, с пожелания за здраве и сили, за ползотворни дела; за топлота и доброта – дарявани и получавани; за дни на радост и веселие; за мигове на сбъднати мечти.

Ръководството на СУ “Иван Вазов” гр. Поморие благодари на всички, които се включиха, за да се осъществи този поздрав, на Анета Данаилова – музикален педагог за съдействието, на Анелия и Кристиян Налбантови, както и на Константин Благоев за видео и аудио обработката.

 

Свързани статии
Най-старият храм по Южното Черноморие тъне в разруха 24 деца и младежи от социални домове в Поморие са готови за самостоятелен живот Поморие днес без вода до 18:00 часа Опазват Поморийското езето с над 1,1 млн. лева, камери ще следят реда около него Поморие ще чисти боклуците от морето с водни дронове В ход е доизграждането на новото пристанище в Поморие, баржа чисти дъното край кея (Снимки) Доброволец в ковид отделение: В Поморие има наплив от пациенти Одобриха проект за нова детска градина в Поморие Поморие ще отбележи 3 март с официална програма В Поморие гласуваха бюджет от 33 млн.лв., ето какво очаква местните
Тагове
поморие ученици поздрав
Коментари

Още от последните новини