Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав

Ученици от Поморие спретнаха трогателен видеопоздрав - E-Burgas.com

Със специално видео – предизвикателство към учителите, които имат деца – ученици в СУ “Иван Вазов”- Поморие, училището поздравява всички учители, ученици и родители с настъпващата 2021 година, с пожелания за здраве и сили, за ползотворни дела; за топлота и доброта – дарявани и получавани; за дни на радост и веселие; за мигове на сбъднати мечти.

Ръководството на СУ “Иван Вазов” гр. Поморие благодари на всички, които се включиха, за да се осъществи този поздрав, на Анета Данаилова – музикален педагог за съдействието, на Анелия и Кристиян Налбантови, както и на Константин Благоев за видео и аудио обработката.

 

Свързани статии
Приеха Поморие в международна мрежа за регионални политики Четири общини в Бургаско ще получат до 600 хил. лв. за улично осветлениеЕто как Поморие отбеляза Богоявление (Видео)И Поморие отмени хвърлянето на кръстаЕто как Поморие помогна на 71 бедни семействаГрадският траснпорт в Поморие с нови промени от утреФилм за Поморие спечели награда от Министерството на туризма Поморие дарява 50 хил.лв. на болници в региона за битката с ковидЗапочна последният етап от изграждането на пристанището в Поморие (Снимки)Нови модерни машини ще чистят улиците и алеите в Поморие (Снимки)
Тагове
поморие ученици поздрав
Коментари

Още от последните новини