Убиецът Алекси от Церковски отива на съд

Убиецът Алекси от Церковски отива на съд - E-Burgas.com
Архив БНР

Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Алекси Стоянов. Той е обвинен в убийството на 65-годишен мъж. Престъплението е осъществено на 27.03.2020 г. в село Церковски, общ. Карнобат и е извършено в условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож, с който е нанесен удар в лявата гръдна половина на пострадалия. Престъпното деяние е осъществено в къща, обитавана от обвиняемия.

Окръжен съд – Бургас е насрочил заседанието си за понеделник.

Свързани статии
Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Съдът остави дилъра Пейчо зад решетките Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Четирима нови съдии встъпиха в длъжност в Районен съд - Бургас Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! 80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Осъдиха мъж, опитал да подкупи полицай, на 3-годишен изпитателен срок Бургаският съд отказа да екстрадира руски гражданин
Тагове
карнобат церковски убийство съд
Коментари

Още от последните новини