Убиецът Алекси от Церковски отива на съд

Убиецът Алекси от Церковски отива на съд - E-Burgas.com
Архив БНР

Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Алекси Стоянов. Той е обвинен в убийството на 65-годишен мъж. Престъплението е осъществено на 27.03.2020 г. в село Церковски, общ. Карнобат и е извършено в условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож, с който е нанесен удар в лявата гръдна половина на пострадалия. Престъпното деяние е осъществено в къща, обитавана от обвиняемия.

Окръжен съд – Бургас е насрочил заседанието си за понеделник.

Свързани статии
Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Осъдиха обвинените в подкуп инспектори от БАБХ-Бургас на година и шест месеца условно Асен, който потроши автомобил в Созопол, бе пожален с подписка Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки) Рецидивист, изтормозил цяло село, отива 9 години в затвора Прокуратурата подхвана убиеца от "Възраждане" Убийство след пиянски скандал в Бургас, мъж намушка авер в гърдите Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в Поморие
Тагове
карнобат церковски убийство съд
Коментари

Още от последните новини