Убиецът Алекси от Церковски отива на съд

Убиецът Алекси от Церковски отива на съд - E-Burgas.com
Архив БНР

Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Алекси Стоянов. Той е обвинен в убийството на 65-годишен мъж. Престъплението е осъществено на 27.03.2020 г. в село Церковски, общ. Карнобат и е извършено в условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож, с който е нанесен удар в лявата гръдна половина на пострадалия. Престъпното деяние е осъществено в къща, обитавана от обвиняемия.

Окръжен съд – Бургас е насрочил заседанието си за понеделник.

Свързани статии
Жена загина в пожар в карнобатско село Междусъседска свада вкара за пореден път Димитър Милков в ареста Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ Прокуратурата иска задържане под стража на бургазлия заради побой Сериозен ръст на гражданските дела в Бургас Роднини поемат грижите за децата на починалата родилка от Карнобат Бургаски окръжен съдия представи съдебната власт пред ученици Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето Бургаският съд не пощади Ванина от "Меден рудник", остави я под домашен арест Убиецът на хазартния бос Миджурина ще лежи 26 години
Тагове
карнобат церковски убийство съд
Коментари

Още от последните новини