Турция съобщи за открита мина на 15 км. от Резово

Турция съобщи за открита мина на 15 км. от Резово - E-Burgas.com

Мина бе открита в Черно море близо до границата с България, съобщи днес турското министерство на националната отбрана, цитирано от телевизия СиЕнЕн-Тюрк и "Дарик".

Мината е открита във водите край градчето Инеада. Градчето се намира на около 10-15 км. южно от Резово. 

В района са изпратени екипи на подводната охрана (SAS). Предприета е операция за обезвреждане на мината, се казва в съобщението на министерството на отбраната на Турция.

Свързани статии
ЗАВРЪЩАНЕТО НА МЛАДИТЕ ЩЕ СПОМОГНЕ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА ПРИРОДНИТЕ МЕСТООБИТАНИЯ В ЗАЩИТЕНИ ЗОНИ СТРАНДЖА И КРЕСНА-ИЛИНДЕНЦИ Работи се по три версии за катастрофата край Резово, състоянието на ранените е стабилно Предстои разширение на ГКПП "Малко Търово" и нов туристически пункт край Резово Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово Върнаха бедстващите мигранти край Резово обратно в Турция Природолюбители ще се радват на нови пътеки за посетители в Сранджа Идеята за здравен туризъм в Странджа получи рамо и от Областна управа Френски архитекти посетиха Странджа, вдъхновиха се да дават живот на стари сгради (Снимки) Приемат климатолечението като здравен туризъм в Странджа и Южното Черноморие Борим дървесен вредител в Странджа заедно с турски лесовъди
Тагове
Резово Странджа
Коментари