Трагедия! Братче и сестриче на 2 и 3 години намерени убити, задържаха родителите

Трагедия! Братче и сестриче на 2 и 3 години намерени убити, задържаха родителите - E-Burgas.com

Братче и сестриче са били убити, подозират родителите

Кървава трагедия се е разиграла в Сандански. Двойно убийство на дете на три години и дете на пет години е извършено в града. Това съобщи на брифинг Весела Стоилова - заместник-окръжен прокурор в Окръжна прокуратура - Благоевград.„Двете деца са братче и сестриче. Има насоки за извършителя на престъплението, както и задържано лице”, посочи прокурор Стоилова, предаде БГНЕС.

„Сигналът за инцидента е подаден около 17:30 часа днес, колегите са реагирали моментално”, каза директорът на Областната дирекция на МВР - Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов.

По информация на NOVA са задържани майката и бащата на убитите деца. Двамата в момента са в развод. Жената дълго време е била безработна, а отскоро е започнала работа като касиер в училище. Според източници на NOVA тя е била жертва многократно на насилие от бащата. Той е горски служител. 

Кметът на града Атанас Стоянов заяви, че за жестокото деяние е заподозряна майката на децата. „Факт, да. Вероятно тя ги е умъртвила, но очаквам от полицията повече информация“, каза той пред БНР.

Има започнато досъдебно производство за двойното убийство. Продължават активните действия по разследването.

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Жестоко убийство на жена разтърси Тервел
Тагове
убийство Благоевград Сандански
Коментари

Още от последните новини