Томислав Дончев: КПП-тата падат утре, моловете и театрите остават затворени

Томислав Дончев: КПП-тата падат утре, моловете и театрите остават затворени - E-Burgas.com

Контролно-пропусквателни пунктове в областните градове ще бъдат премахнати утре следобед. Театри, кина и молове обаче ще останат затворени и след края на извънредното положение на 14 май, съобщи вицепремиерът Томислав Дончев пред бТВ. 

„Готови сме в зависимост от ситуацията да либерализираме всяка мярка“, обясни той. Театрите и моловете обаче са сред най-рисковите места, тъй като с есъбират много хора на закрито пространство, а и климатичните инсталации допринасят за разпространение на заразите. Затова остават затворени. Обмисля се обаче отваряне на средищни детски градини, които децта да посещават при засилени мерки за безопасност.

Свързани статии
Митничари сгащиха контрабандни анаболи, стероиди и секс стимуланти в кутии за баклава на ГКПП "Лесово" Здравният министър: Лъжа е, че отново ще въвеждаме КПП-та Правителството подава оставка в края на септември? Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Правителството обсъжда три варианта, един от тях е оставка Томислав Дончев: Президентът Радев поиска цялата власт в държавата Над 10 километра опашка на единствения вход за Гърция Блокират квартал в Ямбол заради случаи на коронавирус Почти нулев трафик на магистралата на входа на Бургас (Снимки) Засилени са ограниченията на входовете и изходите на големите градове
Тагове
Томислав Дончев кпп
Коментари

Още от последните новини