Томислав Дончев: КПП-тата падат утре, моловете и театрите остават затворени

Томислав Дончев: КПП-тата падат утре, моловете и театрите остават затворени - E-Burgas.com

Контролно-пропусквателни пунктове в областните градове ще бъдат премахнати утре следобед. Театри, кина и молове обаче ще останат затворени и след края на извънредното положение на 14 май, съобщи вицепремиерът Томислав Дончев пред бТВ. 

„Готови сме в зависимост от ситуацията да либерализираме всяка мярка“, обясни той. Театрите и моловете обаче са сред най-рисковите места, тъй като с есъбират много хора на закрито пространство, а и климатичните инсталации допринасят за разпространение на заразите. Затова остават затворени. Обмисля се обаче отваряне на средищни детски градини, които децта да посещават при засилени мерки за безопасност.

Свързани статии
Кои са най-богатите политици у нас? Топ удар на Дунав мост: Задържаха близо 50 кг хеорин ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение Митничари надушиха контрабандни пари край Малко Търново Прокарват електричество на индустриалната зона край "Меден рудник", местят КПП-то за Созопол Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция Съдилищата в страната издали 650 присъди за нарушени карантини Томислав Дончев: Движим се по ръба на бръснача - пазим здравето на хората без да съсипваме икономиката Митничари сгащиха контрабандни анаболи, стероиди и секс стимуланти в кутии за баклава на ГКПП "Лесово" Здравният министър: Лъжа е, че отново ще въвеждаме КПП-та
Тагове
Томислав Дончев кпп
Коментари

Още от последните новини