ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение

ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение - E-Burgas.com

Според партията се очертава коалиция на протестните партии с БСП или ДПС

Какъвто и да е резултатът, той за нас е постижение, защото го имаме след поне двумесечни опити да се впрегне целият ресурс на държавата ние да се представим по-зле на изборите. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в официалния си коментар след първите прогнози резултати от изборите.

Опитите за изчегъртване очевидно са неуспешни, а няма нищо по-тъжно и безполезно от използвана стъргалка, допълни Дончев.

Българската демокрация е жива и това е добра новина, допълни той.

Какъвто и да е резултатът, се очертава коалиция на протестните партии с ДПС или с БСП, смята Тома Биков от ГЕРБ.

Очертава се правителство, което няма да носи политическа отговорност. С министър-председател, който няма да носи политическа отговорност или правителство тип "Беров - Орешарски", заяви Тома Беков.

Не виждаме никакъв потенциал България да има успешно управление в следващите месеци, а може би и в следващите години, подчерта той.

Ние няма да предадем нито един честен и достоен български гражданин. Ще продължим да правим това, в което вярваме. Това да бъдеш опозиция също е честен и достоен начин да си отстояваш принципите, каза в заключение Томислав Дончев.

Свързани статии
ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото Без изненада: ГЕРБ избра Бойко Борисов за председател Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Борисов гласувал за промяна на промяната Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Проф. Герджиков: Не съм партиен кандидат, очаквам подкрепата на всички граждани Радев призова Борисов да се кандидатира за президент
Тагове
Избори 2021 ГЕРБ Томислав Дончев Тома Биков Деница Сачева
Коментари

Още от последните новини