Тежка катастрофа затвори пътя Айтос в Бургас в района на КПП-то

Тежка катастрофа затвори пътя Айтос в Бургас в района на КПП-то - E-Burgas.com
Архив

Тежък пътен инцидент между ТИР и два леки автомобила е станал на пътя Айтос - Бургас в района на КПП. От полицията съобщават, че има затиснати хора в автомобилите, но не е ясно какво е състоянието им, както и какви са причините за катастрофата.

В момента главният път между общините е затворен заради инцидента. Като обходен маршрут се ползва за Бургас, отбивката за Българово и магистрала "Тракия" и за Айтос - бензиностанция Шел, Караново, Винарско, Камено, Бургас.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник
Тагове
катастрофа айтос тир
Коментари

Още от последните новини