Тежка катастрофа взе жертва на пътя Варна - Бургас

Тежка катастрофа взе жертва на пътя Варна - Бургас - E-Burgas.com

21-годишно момче е с опасност за живота

Един човек загина, а друг е с опасност за живота след катастрофа на пътя Варна - Бургас. Тежкият пътен инцидент е станал след разклона за село Близнаци, съобщава сайтът Dnes.bg.

По първоначални данни 41-годишен шофьор от село Игнатиево е блъснал ненадейно изскочилия на платното 47-годишен пешеходец. След удара водачът на лекия автомобил отклонил рязко движението си и навлязъл в насрещната лента. Там последвал удар в насрещно движещ се автомобил с чуждестранна регистрация.

В резултат на сблъсъка шофьорът от Игнатиево е загинал на място, а 21-годишния му спътник е настанен в болница с множество фрактури, с опасност за живота.

Пешеходецът е настанен в ортопедично отделение с фрактура на глезена. По случая е образуван е заявителски материал и разследването продължава.


 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини