Търсят се кадри за "Асистентска подкрепа" в Бургас

Търсят се кадри за

Община Бургас търси служители за длъжността „Социален асистент“ на новата услуга „Асистентска подкрепа“, извършвана от Домашния социален патронаж. С одобрените кандидати ще бъде сключен трудов договор, а всеки служител ще се грижи за трима потребители на социалната услуга.

Кандидатите могат да подават документи по образец на адрес: гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“ № 19, всеки работен ден от 08.30 до 16.30 часа, тел. за връзка: 056 862 332.

Необходими документи за кандидатстване са заявление /по образец/, документ за самоличност /за справка/ и копие на документ за придобита образователно-квалификационна степен за завършено основно образование.

Всички документи по образец, които трябва да бъдат подадени, кандидатите могат да изтеглят от сайта на Домашен социален патронаж: https://domashenpatronaj.com/careers

„Асистентска подкрепа“ е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ. Специализираната услуга ще се предоставя по настоящ адрес на адрес на потребителите.

Свързани статии
Община Бургас ще продължи да осигурява топла храна на нуждаещите се и през 2023 Нов микробус ще разнася кухнята на социалния патронаж в Бургас Деца от Созопол изненадаха възрастните хора в общината Намалят таксата на Социалния патронаж в Бургас за част от потребителите Преобразиха двора на Центъра за социална рехабилитация в Бургас (Снимки) Започна ваксинирането на бургаски пенсионери по домовете Общината: Още има места за услугата "Асистентска подкрепа" Излъгаха личните асистенти за обещаните заплати Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас 930 лв. заплата за личен асистент от 2021
Тагове
социален патронаж асистент
Коментари

Още от последните новини