Преобразиха двора на Центъра за социална рехабилитация в Бургас (Снимки)

Преобразиха двора на Центъра за социална рехабилитация в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Красиво аранжиран и приветлив двор ще радва потребителите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в Бургас. Дворното пространство на сградата на ул. „Иван Богоров“ № 19, където се помещава Центъра и Асистентската подкрепа към Домашен социален патронаж, бе почистен и оплевен, а астмата подрязана.

Закупени и засадени са цветя, 10 борчета и са поставени 3 къщички за птици. Около двора е поставена и нова декоративна ограда.

Облагородяването на двора на социалната услуга е благотворителна инициатива на „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“, в която се включиха служители и потребители на Центъра.

Благотворителната кауза бе посветена на предстоящия четиригодишен рожден ден от създаването на Центъра за социална рехабилитация и интеграция и една година от създаването на социалната услуга „Асистентска подкрепа“, а целта е дворното място, за да бъде по-приятно, по-красиво, и уютно, за да радва потребителите, които посещават социалните услуги.

Галерия
Свързани статии
Започна ваксинирането на бургаски пенсионери по домовете Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Четвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в Камено Социалния патронаж в Бургас стана на 45 години, зарадваха над 900 потребители Още 432 бургазлии ще получават храна и лекарства в домовете си Ето как изглеждат помещенията, където се приготвя храната за над 2000 нуждаещи се (Снимки) Тромави проверки на социалния статус бавят раздаването на храни в Бургас Важно! Ето ги всички програми и критерии за хранителната помощ в Бургас
Тагове
социална рехабилитация социален патронаж
Коментари

Още от последните новини