Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати

Стадионите, образователните и езиковите школи отварят врати - E-Burgas.com
topsport.bg

От днес се възобновява провеждането на присъствени групови занятия в езикови центрове, образователни центрове и други обучителни центрове и школи, организирани от юридически и физически лица при спазване на дистанция, носене на защитни маски за лице, редовно проветряване на помещенията на всеки час и дезинфекция.

Това нарежда министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов с издадена днес заповед. Вече се допуска присъствието на публика на спортни състезания на открито, при заемане на 30% от местата, не повече от 1 000 души на сектор, спазване на дистанция от най-малко 1,5 м. и носене на защитни маски за лице.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Още осем области връщат ковид мерките Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Ново разхлабване на COVID мерките у нас Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат
Тагове
мерки стадиони публика ограничения
Коментари

Още от последните новини