Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат

Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат - E-Burgas.com

Последен ден с по-строги COVID ограничения. Засега собствениците на места с обществено значение - заведения, молове, театри и други - могат сами да преценят дали да изискват зелен сертификат от посетителите, показа NOVA.

От утре обаче документът няма да е необходим за влизане, но правилата за носене на маска или често дезинфекциране и проветряване остават в сила.

Сертификатът остава задължителен за персонала - но до 20 март, когато се очаква почти всички ограничения да отпаднат. Условието за това е случаите на COVID-19 да са по-малко и натискът върху болниците да намалее. 

Свързани статии
И Испания премахва ковид сертификата за пътници от ЕС Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон Падат сертификатите за десет държави идващи у нас От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Ново разхлабване на COVID мерките у нас Две области у нас вече са в жълтата ковид зона Работодатели искат спешни мерки заради войната Спипаха лекар издавал фалшиви серификати
Тагове
мерки сертификат
Коментари

Още от последните новини