Ново разхлабване на COVID мерките у нас

Ново разхлабване на COVID мерките у нас - E-Burgas.com

Зеленият сертификат пада за посетителите на обекти с обществено значение

Ново разхлабване на COVID мерките у нас. Отпада изискването за зелен сертификат за посетителите на обекти с обществено значение като заведения, молове, театри и други. Това е втората стъпка в плана на правителството, според който след 20-и март документ няма да представя и персоналът, припомня NOVA.

Към нея обаче здравните власти ще пристъпят, само ако благоприятната тенденция за намаляване броя на заразените и хоспитализираните продължи. От днес отпада и ограничението за брой деца в група при провеждане на присъствени групови занятия в езикови и образователни школи.

Свързани статии
Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон Падат сертификатите за десет държави идващи у нас От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат Две области у нас вече са в жълтата ковид зона Работодатели искат спешни мерки заради войната Ангел Кунчев: При влошаване на ситуацията мерките ще бъдат върнати Стойчо Кацаров прогнозира отпадане на мерките до месец
Тагове
мерки сертификати
Коментари

Още от последните новини