Ново разхлабване на COVID мерките у нас

Ново разхлабване на COVID мерките у нас - E-Burgas.com

Зеленият сертификат пада за посетителите на обекти с обществено значение

Ново разхлабване на COVID мерките у нас. Отпада изискването за зелен сертификат за посетителите на обекти с обществено значение като заведения, молове, театри и други. Това е втората стъпка в плана на правителството, според който след 20-и март документ няма да представя и персоналът, припомня NOVA.

Към нея обаче здравните власти ще пристъпят, само ако благоприятната тенденция за намаляване броя на заразените и хоспитализираните продължи. От днес отпада и ограничението за брой деца в група при провеждане на присъствени групови занятия в езикови и образователни школи.

Свързани статии
Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Още осем области връщат ковид мерките Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон Падат сертификатите за десет държави идващи у нас От днес маските не са задължителни, а желателни Доц. Кунчев предупреждава за внимателно разпускане на мерките Край на всички ковид ограничения от 1 април Последен ден с по-строги ковид мерки, ето къде трябва да се показва зелен сертификат
Тагове
мерки сертификати
Коментари

Още от последните новини