Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт

Стачка на превозвачи блокира междуградския транспорт - E-Burgas.com

Автобусни и таксиметрови превозвачи се събират на протест с искане превозът без лиценз и разрешение да се наказва. Заради стачката в някои градове междуградският транспорт а напълно блокиран, показа репортаж на bTV. Това свари мнозина пътници не подготвени. Сред тях е Али Осман, който работи в Димитровград.

Сутринта идва на гарата в Хасково, за да се качи на автобус за Кърджали. Посреща го празна гара. Просто не знам как ще се придвижа, ако трябва ще се връщам обратно в Димитровград", сподели мъжа. Освен че не е бил предупреден за стачката, мъжът не разполага и с алтернативен транспорт, с който да стигне у дома. Освен че не е бил предупреден за стачката, мъжът не разполага и с алтернативен транспорт, с който да стигне у дома.

Група учители, които работят на територията на Община Хасково, също са били изненадани от промяната тази сутрин. Те обаче са намерили начин да стигнат до работа.

Стачкуващите превозвачи тръгнаха със своите превозни средства от различни точки в страната и се събират в центьра на София.

Свързани статии
Протест в Бургас заради блудство с малолетен Във Варна излязоха на протест срещу поредното изсичане на гори И туроператорите останаха без обещаните помощи, излизат на протест Бургаски ресторантьори се включват в националния простест Бизнесът в Бургас се обяви за отваряне, ще подкрепи Националния протест „МАРШ към свободата” Ресторантьорският бизнес в Бургас със седем искания към властта Таксиджии излизат на национален протест Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Протестиращи срещу правителството отново блокираха движението в София Автоинструктори, студенти и полицаи излизат на протести днес
Тагове
стачка превозвачи протест
Коментари

Още от последните новини