Спират движението по Ветрен - Бургас заради Международната колоездачна обиколка

Спират движението по Ветрен - Бургас заради Международната колоездачна обиколка - E-Burgas.com

От 12 до 18 часа ще е затворена за автомобили и ул. "Конт Андрованти"

Няколко възлови отсечки от уличната мрежа на Бургас ще бъдат затворени за движение днес, петък, от 16:15 до около 16:50 часа. Ще бъде нарушен и графикът на автобусите от градския транспорт. Причината за ограничението е провеждането на финалния етап от 67-та международна колоездачна обиколка на България. 

Община Бургас се извинява на всички за причиненото временно неудобство и приканва водачите на моторни превозни средства да се въздържат от пътуване в рамките на около 35 минути в районите, през които ще преминава колоездачната колона. 

Налага се отново днес, от 12 до 18 часа, да бъде затворена за случайни автомобили и ул. "Конт Андрованти". Там ще паркират всички обслужващи състезанието превозни средства. 

Програмата и маршрутът са следните:              

31 юли (петък) - Старт в 14:30 часа от гр. Сливен. Около 16:30 часа колоездачите ще навлязат в кв. "Ветрен" и ще продължат към финала, който е пред Община Бургас.

Маршрутът от кв. "Ветрен" до финала пред Община Бургас е следният:

- надлез АМ Тракия

- надлез Jumbo

- кръгово бул. "Ст. Стамболов"

- кръстовище ул. "Разделителна"

- кръгово бул. "Ст. Стамболов"

- при разклона за Созопол се продължава по двете леви ленти

- при разклона за бул. "Демокрация" се продължава по двете десни ленти

- кръстовище ул. "Дунав"

- кръстовище бул. "Сан Стефано"

- кръстовище бул. "Христо Ботев"

- кръстовище ул. "Македония"

- кръстовище ул. "Васил Левски"

- кръстовище ул. "Княз Борис"

- кръстовище ул. "Сливница"

- кръстовище ул. "Фердинандова"

- кръстовище бул. "Иван Вазов"

- кръстовище ул. "Александровска" - покрити плочки

- ФИНАЛ ОКОЛО 16:50 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНА БУРГАС

В 67-та международна колоездачна обиколка на България ще участват 22 отбора, от които 17 са от чужбина. Организатор на проявата е родната федерация по колоездене, с подкрепата на КК "Черноморец" и Община Бургас.

Веднага след финала пред сградата на Общината на специално изградена сцена ще се проведе церемонията по награждаване на най-добрите в Обиколката.

Свързани статии
Норбърт Банашек ликува в Бургас! Полякът спечели 67-та международна колоездача обиколка на България (Снимки) Нова пътна акция ни чака през уикенда Продължават ремонтите по АМ Тракия Министър Аврамова: Започваме 8-километров ремонт на Републиканския път София-Бургас Нови ограничения по "Транспортна" заради ремонта Над 10 километра опашка на единствения вход за Гърция Ремонтът на "Булаир" напредва Делим си с Румъния най-смъртоноисните пътища в Европа Тъжна вест! Бургас изгуби легенда в колоезденето Отварят офертите за изграждането на Северния обход
Тагове
колоездене колоездачна обиколка път
Коментари

Още от последните новини