Специална люлка ще радва бургаските деца в инвалидни колички

Специална люлка ще радва бургаските деца в инвалидни колички  - E-Burgas.com

Дневният център за деца и младежи с увреждания, който се намира в Морската градина, се сдоби с първата в града люлка за деца в инвалидни колички. Ползвателите на услугата се радват много. Също и екипът на дневния център, ръководен от Екатерина Джутева. Всички те благодарят на щедрите дарители от „ПОЖАРНА СИГУРНОСТ“ ЕООД.

Съоръжението се намира в дворното пространство на центъра, който се посещава от деца с различни увреждания – детска церебрална парализа, аутизъм, синдром на Даун, умствена изостаналост и др. Сега малчуганите с двигателни затруднения могат да се люлеят наравно със своите приятели и да изпитат удоволствието от забавленията на открито.

Галерия
Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират 1650 бургаски деца и родители намират подкрепа в общински център Хиляди бургаски деца бяха прегледани безплатно по общинска програма Запознават бургаските деца с правилата за безопасност на движението Децата от катастрофиралия автобус на "Тракия" остават в тежко, но стабилно състояние Държавна агенция за закрила на детето се самосезира по случай с насилие между деца Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране в Бургас В Бургас търсят възпитатели за работа с проблемни деца
Тагове
деца инвалиди
Коментари

Още от последните новини