Специална люлка ще радва бургаските деца в инвалидни колички

Специална люлка ще радва бургаските деца в инвалидни колички  - E-Burgas.com

Дневният център за деца и младежи с увреждания, който се намира в Морската градина, се сдоби с първата в града люлка за деца в инвалидни колички. Ползвателите на услугата се радват много. Също и екипът на дневния център, ръководен от Екатерина Джутева. Всички те благодарят на щедрите дарители от „ПОЖАРНА СИГУРНОСТ“ ЕООД.

Съоръжението се намира в дворното пространство на центъра, който се посещава от деца с различни увреждания – детска церебрална парализа, аутизъм, синдром на Даун, умствена изостаналост и др. Сега малчуганите с двигателни затруднения могат да се люлеят наравно със своите приятели и да изпитат удоволствието от забавленията на открито.

Галерия
Свързани статии
Над 4000 бургаски деца взеха участие в празниците на спорта (Снимки) Безплатни обучения за деца в спортната инфраструктура в Бургас Държавни институции черпят опит от Бургас за осигуряване на достъпна среда Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас Отличиха стотици бургаски деца в курс по компютърно програмиране Безплатна занималня за децата в Созопол през пролетната ваканция Зачестяват вандалските прояви при деца и тийнейджъри Институции алармират за бум на просещи деца Ръст на насилието над деца отчитат инситутции Агенцията за закрила на детето извърши десетки проверки в страната
Тагове
деца инвалиди
Коментари

Още от последните новини