Децата от катастрофиралия автобус на "Тракия" остават в тежко, но стабилно състояние

Децата от катастрофиралия автобус на

Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца от тежката катастрофа със сръбския автобус на АМ "Тракия" в неделя вечерта. Няма директна опасност за живота им, но и двете остават в реанимация.

"Децата вчера претъпяха обработка на раните, имаше хирургична интервенция. Прекараха стабилно нощта, днес предстоят вискоспециализиарни изследвания, на другото му предстои операция за стабилизиране на счупванията в таза", каза за БНТ д-р Валентин Димитров, директор на УМБАЛСМ "Пирогов".

Свързани статии
Временно движението по път I-6 София - Бургас в района на Розино се осъществява в една лента Мъж без предпазен колан се обърна в нива край Малка поляна, загина на място Първи сме в света по стопяване на населението Хиляди бургаски деца бяха прегледани безплатно по общинска програма Запознават бургаските деца с правилата за безопасност на движението Внимавайте в района на Аркутино, ПТП затруднява движението Екшън с каналджии и мигранти приключи с поредна катастрофа Жена пострада при верижна катастрофа с три автомобила край Айтос Очаквано Омар остава зад решетките Прокуратурата повдигна обвинения на трима сирийци за фаталната катастрофа
Тагове
деца катастрофа
Коментари

Още от последните новини