Децата от катастрофиралия автобус на "Тракия" остават в тежко, но стабилно състояние

Децата от катастрофиралия автобус на

Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца от тежката катастрофа със сръбския автобус на АМ "Тракия" в неделя вечерта. Няма директна опасност за живота им, но и двете остават в реанимация.

"Децата вчера претъпяха обработка на раните, имаше хирургична интервенция. Прекараха стабилно нощта, днес предстоят вискоспециализиарни изследвания, на другото му предстои операция за стабилизиране на счупванията в таза", каза за БНТ д-р Валентин Димитров, директор на УМБАЛСМ "Пирогов".

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Отварят кабинет за деца със СОП в училището в Свети Влас Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
деца катастрофа
Коментари