SOS-ПТП проведе лекции в ОУ „Братя Миладинови“

SOS-ПТП проведе лекции в ОУ „Братя Миладинови“ - E-Burgas.com

Сдружение SOS-ПТП съвместно с ОУ „Братя Миладинови“ град Бургас, организираха лекция на тема „Пътна безопасност“ с учениците от 6 и 7 клас от същото училище. Лекцията се проведе в два поредни дни, на 12 и 13 април в ОУ „Братя Миладинови“. Във всяка от лекциите присъстваха над 150 деца и залата се оказа тясна, за да събере всички желаещи да се включат в нея.

Лекцията се проведе в две част. В първата, децата се изгледаха специално изработено за събитието видео, в което ясно са описани най-честите причини за настъпване на ПТП, както и „как да спазваме правилата за движение по пътищата“. Във втората част, учениците задаваха своите въпроси към представителите на Сдружение SOS-ПТП.

От сдружението са категорични, че тази лекция ще се превърне в традиция и са убедени, че след ОУ „Братя Миладинови“ и останалите училища на територията на Община Бургас ще се обърнат към Сдружение SOS-ПТП за практически съвети по темата „Пътна безопасност“. С тази своя лекция Сдружение SOS-ПТП продължава да следва своята линия, която цели да научи
младите водачи на превенция по пътна безопасност и спазване на пътните

Коментари

Още от последните новини