Следете всичко за COVID-19 от най-достоверния източник (Видео)

Следете всичко за COVID-19 от най-достоверния източник (Видео) - E-Burgas.com

С оглед заливащите ни из социалните медии измислени и „анонимни“ съобщения и информации за световната пандемия, която ни затвори по домовете, все пак е добре да се научим да се доверяваме само на доказани източници. А какво по-достоверно, е възможно да има, от това, което ни предоставя Свеотвната здравна организация.

Ежедневно в сайта на СЗО можем да научаваме всичко, до най-малка подробност и последна информация в световен мащаб.

За да защитят потребителите от многобройните източници, знайни и незнайни, от СЗО поставят коментар под всеки от техните източници, който отбелязва датата и часа на извличане. Най-новите актуални източници за развитието на пандемията, разпространени от СЗО, можем да видим тук.

 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари