Следете всичко за COVID-19 от най-достоверния източник (Видео)

Следете всичко за COVID-19 от най-достоверния източник (Видео) - E-Burgas.com

С оглед заливащите ни из социалните медии измислени и „анонимни“ съобщения и информации за световната пандемия, която ни затвори по домовете, все пак е добре да се научим да се доверяваме само на доказани източници. А какво по-достоверно, е възможно да има, от това, което ни предоставя Свеотвната здравна организация.

Ежедневно в сайта на СЗО можем да научаваме всичко, до най-малка подробност и последна информация в световен мащаб.

За да защитят потребителите от многобройните източници, знайни и незнайни, от СЗО поставят коментар под всеки от техните източници, който отбелязва датата и часа на извличане. Най-новите актуални източници за развитието на пандемията, разпространени от СЗО, можем да видим тук.

 

Свързани статии
Вече няколко дни без вирус в Бургас! Тестовете на бургаските медици и полицаи са отрицателни По-малко хора умират от Covid-19 в държавите с масова БЦЖ-ваксинация 40 млн лв. от „Региони в растеж“ отиват на фронта срещу коронавируса Общо 581 заразени с коронавирус у нас, няма нови случаи в Бургас Япония помага на България с противогрипно средство за COVID-19 Сигнал: Роми ровят по кофите за смет в Бургас, няма ли глоби за тях? След множество сигнали: Болницата в Бургас осигури специалисти за оплаквания извън коронавируса Трио от лекар, юрист и финансист започва контрол на заявките за консумативи в болниците Започна тестването на бургаските медици и полицаи, първите проби са отрицателни Доставят 5000 опаковки хидроксихлорин срещу covid-19 по Великден
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини