Състезател загина по време на рали край Благоевград

Състезател загина по време на рали край Благоевград - E-Burgas.com
Архив Pirinsko.bg

Инцидент беляза финала на планинското рали край Благоевград. 50-годишен мъж е загинал, след като автомобилът му излетял от пътя и се забил в стена.

Планинско изкачване "Благоевград" е кръг от шампионата на България и се провежда на трасето със старт Благоевград и финал в с. Делвино на 24-25 април 2021 г., информират от bTV.

Свързани статии
Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Русокосата красавица Зорница Петкова е новата Кралица на Бургас Атрактивно жури с обичани лица от малкия екран ще оценяват и избират претендентките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас 2023 Откриха фотоизложбата „ 13 години, 13 Кралици на Бургас" по повод годишнината на едноименния конкурс Търси се новата Кралица на Бургас Започват кастингите за Кралица на Бургас Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница
Тагове
рали катастрофа
Коментари

Още от последните новини