Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста

Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста  - E-Burgas.com

Окръжен съд - Бургас определи мярка "задържане под стража" за Йовчо Стоянов, който е обвинен в убийството на 17-годишната си доведена дъщеря. 

Убийството бе извършено в ямболското село Недялско на 12 август, а седмица по-късно тялото на бременната с близнаци Мария бе открито в кладенец от нейни приятели.  Ако бъде признат за виновен за жестокото убийство на Мария, Йовчо Стоянов го чака наказание до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Днес в съда Йовчо Стоянов заяви, че не е виновен за смъртта на доведената си дъщеря, която бил отгледал от двегодишна. 

От прокуратурата обаче смятат, че има достатъчно доказателства, че Йовчо е извършител на престъплението. Според прокурор Чалъмова има опасност обвиняемият  да се укрие или да извърши друго престъпление.

Защитата пък настоя за по-лека мярка, като наблегна на влошеното му здравословно състояние и нуждата му от постоянни медицински грижи.

 

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Жестоко убийство на жена разтърси Тервел
Тагове
Йовчо Стоянов убийство
Коментари

Още от последните новини