Съдърланд България отново e партньор на Burgas Business Awards

Съдърланд България отново e партньор на Burgas Business Awards - E-Burgas.com

Водещата компания за дигитална трансформация – Съдърланд, ръководена от своя дългогодишен опит, отново ще бъде сред основните партньори на организаторите на Burgas Business Awards.

Повече от 36 години компанията се грижи за своите клиенти, като предоставя измерими резултати и ускорява растежа им. Продуктите и платформите на Съдърланд, базирани на изкуствен интелект, са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация.

Компанията разполага с екип от професионалисти на световно ниво, оперативно ефективни, културно свързани, отдадени на клиентите и един към друг.

Наричат го One Sutherland.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 2,000 служители в 3 различни офиса в София, Бургас и във Варна или в режим работа от вкъщи. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

Нашето стойностно предложение като работодател 

Прави интересни неща, израствай по свой начин, бъди себе си!

В Съдърланд ще работиш над интересни проекти със страхотни хора с едни от най-големите брандове в света. Тук ти ще развиваш нови умения и опит, работейки в предизвикателна и насърчаваща среда. Ще поддържаш интересите си живи защото в Съдърланд вярват, че уникалната ти перспектива придава допълнителна стойност на твоята работа.

Служителите на Съдърланд са щастливи тук

Това как служителите се чувстват в компанията е сред приоритетите на ръководството. Мнението на екипите помагат на оформянето на начина, по който се правят нещата в Съдърланд. 92% от членовете на всеки екип са горди, че работят и са част от Съдърланд, a 97% заявяват, че тук се уважават хора от всички култури и произход. Също така 92% казват, че техният мениджър създава култура на доверие и ангажираност в екипите си.

Присъедини се!

Екипите в Съдърланд са умните хора, които стоят зад някои от любими брандове в световен мащаб, включително Spotify, Hilton, Veritas, McAfee и много други в следните индустрии - технологии, развлечения, търговия, игри, ентърпрайз и други. Възможностите за кариера са в областта на обслужването на клиенти, техническа поддръжка, техническо инженерство, бек-офис поддръжката, продажби и др.

Работи от уюта на своя дом

Работи над интересни проекти където и да си - у дома или в някой от офисите на компанията по света. 93% от служителите работят от вкъщи.

Галерия
Свързани статии
„Индустриален и логистичен парк – Бургас“ е поредният нов партньор на Burgas Business Awards Производители на мляко и млечни продукти с номинации в Burgas Business Awards „Бова Кар“ е сред основните партньори на Burgas Business Awards Ето кои ще отличават победителите във второто издание на Burgas Business Awards Един от най-големите и желани работодатели у нас е основен партньор на BURGAS BUSSINES AWARDS BURGAS BUSSINESS AWARDS вдига завесата на участниците в категорията "Търговия с автомобили"
Тагове
burgas bussines awards
Коментари

Още от последните новини