Един от най-големите и желани работодатели у нас е основен партньор на BURGAS BUSSINES AWARDS

Един от най-големите и желани работодатели у нас е основен партньор на BURGAS BUSSINES AWARDS - E-Burgas.com

Дни, преди специалната гала церемония на 16 февруари, в която ще бъдат наградени едни от най-успешните представители на бизнеса от Бургас и региона в номинационното издание BURGAS BUSSINES AWARDS представяме един от своите партньори.

Пощенска банка има над 30-годишно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България. Тя e четвъртата по активи банка в България, трета по размер на кредити и депозити, с широка модерна клонова мрежа в цялата страна, включваща модерни зони за експресно самообслужване и значителна клиентска база.

Банката е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия сектор в страната през последните години и е многократно награждавана за своите иновации. Пощенска банка заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България. Тя е един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и потребителско кредитиране, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти – от малки фирми до големи международни компании с присъствие в страната.

Пощенска банка е отличена като "Топ работодател" (Top Employer) в България със сертификат от международния независим Top Employers Institute. Отличието е за нейната иновативна визия и високи стандарти в прилагането на световно утвърдени работодателски практики в управлението на човешките ресурси, грижата за хората, условията на труд, програмите за личностно и професионално развитие на служителите и др.

Пощенска банка е една от най-награждаваните финансови институции в България, отличена в пет поредни години като „Най-добра банка в банкирането на дребно в България” (Best Retail Bank, Bulgaria) от базираното в Лондон издание World  Finance Magazine.

През 2022 г. в елитния конкурс World Finance Digital Banking Awards 2022, банката за трета поредна година печели отличията в категориите „Най-добра дигитална банка“ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „Най-добро приложение за мобилно банкиране“ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria).

През 2022 г. става и носител на приза “Банка на годината” от 30-то, юбилейно издание на наградите “Банка на годината – 2022“, организирано от Асоциация “Банка на годината”. В рамките на церемонията Пощенска банка спечели и наградата в категория „Динамика на развитие“, като това са само част от над двадесетте награди, спечелени през последната година. 

Галерия
Свързани статии
„Индустриален и логистичен парк – Бургас“ е поредният нов партньор на Burgas Business Awards Производители на мляко и млечни продукти с номинации в Burgas Business Awards Съдърланд България отново e партньор на Burgas Business Awards „Бова Кар“ е сред основните партньори на Burgas Business Awards Ето кои ще отличават победителите във второто издание на Burgas Business Awards BURGAS BUSSINESS AWARDS вдига завесата на участниците в категорията "Търговия с автомобили"
Тагове
Burgas Bussines Awards
Коментари

Още от последните новини