BURGAS BUSSINESS AWARDS вдига завесата на участниците в категорията "Търговия с автомобили"

BURGAS BUSSINESS AWARDS вдига завесата на участниците в категорията

BURGAS BUSSINES AWARDS представя поетапно участниците в конкурса, които ще се борят за престижната награда в първото издание на лъскавото събитие. Разкриването на компаниите-участници започна от категорията УСЛУГИ, а днес по-конкретно ви представяме подкатегорията „Търговия с автромобили“. Представени са четири компании, водещи в автомобилния бранш в Южното Черноморие и страната:

„Силвър Стар Ритейл Бургас“

Силвър Стар Ритейл Бургас е част от групата Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България. У нас компанията представлява Mercedes-Benz AG за марките Mercedes-Benz и Smart, както и Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO, а EvoBus за Mercedes-Benz и Setra.

Силвър Стар предлага целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и следпродажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части.

Освен в Бургас, дилърските центрове на компанията са позиционирани още в София, Пловдив и Варна. Част от групата е и ексклузивен концептуален магазин в Sofia Ring Mall, открит през 2019 г.

Компанията заема една от водещите позиции в продажбата на премиум автомобили в България. Тя е най-динамично развиващата се и иновативна компания в сегмента. Философията на компанията е да предоставя на своите клиенти услуги с безкомпромисно качество.

 „Бова Кар“

„Бова Кар“ е оторизиран BMW дилър и сервизен център, който повече от 22 години предоставя не просто забележителни автомобили, съвети и прецизно обслужване, но и индивидуален подход и професионално отношение за максимално удовлетворение на клиентите.

От октомври 2016 г. BMW Бова Кар е сертифициран BMW M дилър с фокус върху избора, конфигурирането и доставката на високопроизводителни BMW M автомобили - уникални по своята същност и с отличителни акценти в интериора и екстериора модификации от BMW Individual.

С електрифицираните BMW i-автомобили, Бова Кар осигурява достъп до първокласна индивидуална мобилност, предлагайки ориентирани към клиента решения за мобилност, следващи цялостна концепция за устойчивост - с водещи алтернативни задвижвания, олекотена конструкция и аеродинамика.

 „Спекта Ауто Toyota Бургас“

„Спекта Ауто Toyota Бургас“ ЕООД е утвърдена на пазара компания за нови и употребявани автомобили „Toyota“ и „Lexus“ в областта вече повече от 15 години, с доказано най-голям пазарен дял, натрупан богат професионален опит, дългогодишно изградени партньорства и доверие към своите клиенти.

В изцяло новия и модерен смарт шоурум на „Спекта Ауто Toyota Бургас“, е представена

пълната гама автомобили на двете марки, на разположение за тест драйв на всеки желаещ клиент.

Новоизграденият търговско-сервизен център на „Спекта Ауто“, е единственият по рода си автомобилен комплекс в България – изцяло автоматизиран, с визия и новаторско изпълнение на модерна смарт сграда. Механичният сервиз разполага с най-новото и модерно оборудване, необходимо за обслужване и ремонт на автомобили с бранда „Toyotа“ и „Lexus“.

Hi Tech оборудването на комплекса от висок клас е в унисон с модерната насока за развитие на града и същевременно в изпълнение и подкрепа на програма Beyond Zero на Toyota за енергийна ефективност и намаляване емисиите на CO2 в световен мащаб.

 „Индустриал Комерс“

„Индустриал Комерс“ е официален представител на Hyundai за България от 1998 година и предлага пълната гама леки и лекотоварни автомобили с марка Hyundai, с уникалната гаранция до 5 години без ограничение в пробега. Днес, мрежата на Hyundai за България, освен Бургас, покрива още София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора и Габрово.

Hyundai е едно от най-познатите имена в индустрията със своята широка гама от модели. Портфолиото варира от градски автомобили (i10,i20,i30), широка гама SUV модели (KONA, Tucson, Santa Fe) до най-новите и технологични модели с алтернативно задвижване (KONA HEV/ EV, Tucson HEV/PHEV, Santa Fe HEV,PHEV, IONIQ HEV,PHEV,EV най-новият модел електрически модел IONIQ 5,

Индустриал Комерс присъства в Бургас от 2007г. като представител на марката Hyundai. От 2020 г., освен добре наложеното присъствие на марката Hyundai, шоурумът вече предлага и добре познатите марки: Fiat, Fiat Professional, Dodge, RAM, Alfa Romeo и Jeep.

Галерия
Свързани статии
Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ е поредният нов партньор на Burgas Business Awards Производители на мляко и млечни продукти с номинации в Burgas Business Awards Съдърланд България отново e партньор на Burgas Business Awards „Бова Кар“ е сред основните партньори на Burgas Business Awards Ето кои ще отличават победителите във второто издание на Burgas Business Awards Един от най-големите и желани работодатели у нас е основен партньор на BURGAS BUSSINES AWARDS Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес
Тагове
бизнес Burgas Bussines Awards
Коментари

Още от последните новини