„Бова Кар“ е сред основните партньори на Burgas Business Awards

„Бова Кар“ е сред основните партньори на Burgas Business Awards - E-Burgas.com

„Бова Кар“ е оторизиран BMW дилър и сервизен център, който повече от 23 години предоставя не просто забележителни автомобили, съвети и прецизно обслужване, но и индивидуален подход и професионално отношение за максимално удовлетворение на клиентите.

От 2016 г. BMW Бова Кар е сертифициран BMW M дилър с фокус върху избора, конфигурирането и доставката на високопроизводителни BMW M автомобили - уникални по своята същност и с отличителни акценти в интериора и екстериора модификации от BMW Individual.

С електрифицираните BMW i-автомобили, Бова Кар осигурява достъп до първокласна индивидуална мобилност, предлагайки ориентирани към клиента решения за мобилност, следващи цялостна концепция за устойчивост - с водещи алтернативни задвижвания, олекотена конструкция и аеродинамика.

„Бова Кар“ е сред основните партньори на Burgas Business Awards през 2023 г.

Галерия
Свързани статии
„Индустриален и логистичен парк – Бургас“ е поредният нов партньор на Burgas Business Awards Производители на мляко и млечни продукти с номинации в Burgas Business Awards Съдърланд България отново e партньор на Burgas Business Awards Ето кои ще отличават победителите във второто издание на Burgas Business Awards Един от най-големите и желани работодатели у нас е основен партньор на BURGAS BUSSINES AWARDS BURGAS BUSSINESS AWARDS вдига завесата на участниците в категорията "Търговия с автомобили"
Тагове
burgas bussines awards
Коментари

Още от последните новини