Прокуратурата взе боя под колоните на МС под специален надзор (Видео)

Прокуратурата взе боя под колоните на МС под специален надзор (Видео) - E-Burgas.com

Прокуратурата ще разследва случая с побоя над протестиращи под колоните на Министерския съвет под специален надзор, предаде NOVA. Досъдебното производство е било образувано още миналата година.

Става въпрос за изтласкването на няколко души от антиправителствения протест в "триъгълника на властта". На кадри, показани на заседание на анкетната комисия в парламента, която се занимава с казуса, се вижда как няколко полицаи налагат с ритници демонстранти.

Заради разпространените кадри късно снощи председателят на 46-ото Народно събрание Ива Митева свика извънредно заседание на Народното събрание То ще се проведе във вторник.

Реакция имаше от много от политическите лидери, след като видеото от протеста стана публично. Все още темата не е коментира от ръководствата на ГЕРБ и ДПС.

 

Свързани статии
Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвора Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Такова чудовищно обедняване никога не е имало Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление
Тагове
полицейско насилие бой
Коментари