Прокуратурата взе боя под колоните на МС под специален надзор (Видео)

Прокуратурата взе боя под колоните на МС под специален надзор (Видео) - E-Burgas.com

Прокуратурата ще разследва случая с побоя над протестиращи под колоните на Министерския съвет под специален надзор, предаде NOVA. Досъдебното производство е било образувано още миналата година.

Става въпрос за изтласкването на няколко души от антиправителствения протест в "триъгълника на властта". На кадри, показани на заседание на анкетната комисия в парламента, която се занимава с казуса, се вижда как няколко полицаи налагат с ритници демонстранти.

Заради разпространените кадри късно снощи председателят на 46-ото Народно събрание Ива Митева свика извънредно заседание на Народното събрание То ще се проведе във вторник.

Реакция имаше от много от политическите лидери, след като видеото от протеста стана публично. Все още темата не е коментира от ръководствата на ГЕРБ и ДПС.

 

Свързани статии
Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Десетина души нахлуха в болница, за да се саморазправят с лекар Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена Арестуваха мъжа нападал жени в центъра на Бургас Мъж напада жени без причина в центъра на Бургас (Видео) Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват 99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол
Тагове
полицейско насилие бой
Коментари

Още от последните новини