Продължава да е тежко състоянието на пострадалите в мелето в Айтос

Продължава да е тежко състоянието на пострадалите в мелето в Айтос - E-Burgas.com

Все още е тежко състоянието на една от пострадалите при тежката катастрофа в Айтос. Жената е бременна, лекарите се борят за живота и на бебето.

Вчера дрогиран шофьор на ТИР помете с висока скорост 12 автомобила в града. Тестът за алкохол и наркотици отчете наличие на мета-амфетамин в кръвта.

По последна информация Окръжната прокуратура в Бургас ще поиска най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража. При инцидента 28-годишна жена загина, а други 5-ма души са в болница.

Една от ранените е 35-годишна бременна жена от Айтос. Тя е в изключително тежко състояние, а лекарите се борят за живота на бебето. В шокова зала е настанен и втория пострадал, който е с мозъчна контузия и множество фрактури. Другите трима ранени при вчерашния инцидент са приети в Отделенията по хирургия и неврохирургия, а състоянието им е стабилно. Вчера следобяд шестия от настанените пострадали е изписан за домашно лечение, предаде БНТ.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник
Тагове
айтос катастрофа
Коментари

Още от последните новини