Пострадалото момче в жестоката катастрофа в Айтос има нужда от кръвопреливане

Пострадалото момче в жестоката катастрофа в Айтос има нужда от кръвопреливане - E-Burgas.com

17-годишното момче и шофьорът на камиона все още са с опасност за живота

Остава тежко състоянието на двамата пострадали при катастрофата в Айтос.

17-годишното момче и шофьорът на камиона все още са с опасност за живота в отделението по „Реанимация“ на УМБАЛ-Бургас, съобщиха от лечебното заведение. Момчето има нужда от преливане на кръв.

Близки на момчето публикуваха в социалните мрежи призив за помощ. Желаещите могат да дарят кръв в отделението по трансфузионна хематология в УМБАЛ-Бургас. Работното му време е от 07:30 до 14:00 часа. Кръвната група няма значение. Трябва да се посочи името на момчето - Октай Хюсеин Юмер и да се предаде бележката на майка му - Наджие Джелил – 089/27-80-98.

При тежката катастрофа в Айтос загинаха баща и двете му деца - 5-годишно момиченце и 8-годишно момченце. Майката, на 32 години, пътуваща на предната дясна седалка, получи травми на гръдния кош и беше откарана в бургаската болница.

Катастрофата стана на айтоската улица "Хаджи Димитър", срещу Държавно горско лесничейство. ТИР-ът, претоварен със зърно, при спускане по пътя от Провадия към Айтос удря лек автомобил, след което се обръща в близката градска градина.

Камионът не успява да спре и блъска странично "Волво"-во на семейството. Вследствие на удара, двете моторни превозни средства се блъскат в мантинела и в близко разположени дървета в крайпътна градина.

От полицията съобщиха, че причина за катастрофата най-вероятно е движение с несъобразена скорост и възникнала техническа неизправност - повреда в спирачната уредба. 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини