Полицията със строги мерки за сигурност и ограничения в празничните дни

Полицията със строги мерки за сигурност и ограничения в празничните дни - E-Burgas.com

МВР затяга контрола за предстоящите три почивни дни, става ясно от брифинг, който тече в момента. Все още са в сила ограниченията за влизане и излизане в областните градове, въведени от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за влизане и излизане от градовете. 

„Имаме обособени над 200 КПП-та в София. Извършени са над 55 000 проверки на декларации. Образувани са над 1300 досъдебни производства, като 1287 са за неспазване на наложените противоепедимични мерки. Около 200 души са декларирали неверни данни в декларациите си. До момента са сътавени 19 262 акта, от които 14 628 са за неносене на маски", съобщиха от полицията по време на брифинга. 

Свързани статии
МВР издирва двама души в Бургаско Полицаите излизат утре на протест Синдикатите на МВР се готвят за протест МВР с нова акция на пътя в Бургас (Снимки) МВР зове за виртуални фишове още на пътя Осем шофьорски книжки „изгоряха“ по време на акция „Скорост“ в Бургаско Бургаската полиция по петите на шарлатани, продавали чудоеен лек срещу рак Стегнаха мерките в бургаските пазари: Само плодове и зеленчуци от регистрирани производители Затягат контрола за пътуване между градовете по Великден МВР ще охранява 4000 храма на Великден, няма да допуска струпвания
Тагове
МВР контрол празнични дни
Коментари

Още от последните новини