Полицията със строги мерки за сигурност и ограничения в празничните дни

Полицията със строги мерки за сигурност и ограничения в празничните дни - E-Burgas.com

МВР затяга контрола за предстоящите три почивни дни, става ясно от брифинг, който тече в момента. Все още са в сила ограниченията за влизане и излизане в областните градове, въведени от министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за влизане и излизане от градовете. 

„Имаме обособени над 200 КПП-та в София. Извършени са над 55 000 проверки на декларации. Образувани са над 1300 досъдебни производства, като 1287 са за неспазване на наложените противоепедимични мерки. Около 200 души са декларирали неверни данни в декларациите си. До момента са сътавени 19 262 акта, от които 14 628 са за неносене на маски", съобщиха от полицията по време на брифинга. 

Свързани статии
28 екипа се борят за "Пътен полицай на годината" Започват проверки в МВР, уволняват всеки пиян или надрусан зад волана 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Контролни пунктове на МВР около Бургас заради мигрантите Драстично намаление на цените по Южното Черноморие през септември МВР: Дрогата побеждава алкохола зад волана Служители на МВР осъдили системата с 15 млн.лв. за 5 години Над 50% от българите доволни от МВР Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Зам.-министър на МВР: Правим всичко, за да отговорим на справедливите искания на служителите
Тагове
МВР контрол празнични дни
Коментари

Още от последните новини