Пиян бургазлия с нож и мачете налетя на полицаи

Пиян бургазлия с нож и мачете налетя на полицаи - E-Burgas.com

Кримално проявен бургазлия на 26 години е бил арестуван снощи от полицията в Бургас, след истински екшън. Случката се разиграла малко преди полунощ на кръстовището на улиците "Дебелт" и "Любен Каравелов", когато полицаите забелязали автомобил "Мазда", който се движи криволичейки към тях и спрял рязко пред полицейската кола. 

Шофьорът на автомобила миришел на алкохол и се държал неадекватно. Поискано е съдействие от сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас, като до идване на екипа, пияният мъж не изпълнил отравеното му полицейско разпореждане да стои в автомобила, излязъл от купето и насочвайки се към единия полицай, се опитал да го удари. Поставени са му белезници, като по време на задържането, мъжът се присегнал към задна лява част на кръста си, откъдето след обиск е иззето мачете, а от джоба на бургазлията - нож с 15 см. острие.

Мъжът отказал да бъде тествен с дрегер за употреба на алкохол, като продължил да се държи арогантно и агресивно. Задържан е в Първо Районно управление – Бургас за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари

Още от последните новини